[]

Diablo 3 alıp almamak...

Selam dostlar. Biliyoruz ki hiçbir yerde kalmadı kendisi. 25'inde bi posta daha geleceği biliniyor, bazı yerler haziran diyor vs. Geldiği zaman 110 liraya kutulu alma şansım var haliyle, hem de taksite böldürerek falan. Tabi yetişebilirsem/bulabilirsem.

Sorum şu: bunu bekliyim mi, yoksa blizzard'a girip babalar gibi 60 yuroyu tek çekim basıyım mı? Fark 30 lira. Finaller falan da var, hafta içi ful çalışıcam falan. Ama yine de oynanmaz mı hacı ya? Yani çalışma arasında, yatmadan önce, sabah uyanınca vs oynayacağım 1-2 saate değer mi 30 lira? Kendi derdinizmiş gibi bi cevaplasanız ya. Teşekkür ettim.


 
kenara koyuyosun kutuyu kalıyo hacı ya. bilemedim, belki de dünyanın en malca ikilemindeyim ama resmen kararsızım. bi el atalım bi fikir verelim.


  • foreignsilhouette  (17.05.12 18:00:20) 
55 yuroydu en son.


  • uckac  (17.05.12 18:00:48) 
59.99


  • foreignsilhouette  (17.05.12 18:02:38) 
Eğer alırsan 1-2 saatle olmaz o kendini kaptırırsın. Finaller patlar benden söylemesi.

30 lira fazla, kutusuz ve finaller sırasında işler sarpa sarar. Bir sürü eksisi var bence şu an online almanın.
  • Vicy89  (17.05.12 18:22:05) 
kutulu al.


  • nolmus yani  (17.05.12 18:57:28) 
illa ki kutulu al derim ben.


  • safseven  (18.05.12 15:04:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.