[]

Dudak Kuruması

Günde 2-3 defa nemlendirici dudak kremi sürmeme rağmen dudağım kabuk kabuk oluyor, ben de dayanamayıp yoluyorum. Bu yüzden dudağım sürekli acıyor hatta ağrıyor gibi. Neutrogena ve Blistex kullandım pek işe yaramadılar. Kurumayı engellemek için önerebileceğiniz bir yol veya iyi bir krem var mı?




 
bepanthene plus


  • gündüz m  (17.05.12 01:06:57) 
Diş fırçasıylan o dudaktaki şeylerden kurtulabilirsin. Elinle şey yapma acıtıyo.


  • Harpp  (17.05.12 01:20:58) 
blistex'in hangisini kullandın? medplus iyidir. diğerlerinin başka marka dudak koruyuculardan pek farkı yoktur.

edit: ama medplus ı şiddetle tavsiye ederim. roaccutane kullanıyorum, 6 ay bitti, dudaklarım hala sağlam.
  • goldentitan  (17.05.12 01:23:10 ~ 01:33:36) 
blistex fazlasıyla abartılıyor. kuruma çok fazlaysa hametan sür. (pomad olacak krem değil) dudak kuruması için en iyisi o.

edit: bu tavsiyeyi nivea, blistex (3 değişik çeşidi dahil), bepanthen ve de excipial denemiş birisi olarak veriyorum.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (17.05.12 01:25:19 ~ 01:27:06) 
Ben de pek çok şey denemiş ve sonunda "amaaan hiç birisi bi boka yaramıyor "demiştim. Ta ki Boyner'de kasadaki kız, 9.90 liraya burt's bees kitleyene kadar. Kız güzeldi hayır diyemedim ama çok iyi olmuş çok da güzel.

Böyle reklam gibi yazdım ki tavsiyem ciddiye alınsın. O derece işe yaradı bende.
global.burtsbees.com
  • nickini vermek istemeyen uye  (17.05.12 01:44:56) 
Blistex Lip Relief Cream yazıyor sadece üstünde, medplus değil sanırım. Günde 1.5-2 litre su içiyorum ama yine de ellerim ve dudağım çok kuruyor. Teşekkürler cevaplar için biri illa ki işe yarar diye umuyorum. :)


  • jacque  (17.05.12 01:57:24) 
blistex med plus. tek geçerim. daha iyisini görmedim. duymadım. bilmiyorum. nemlendirici değil iyileştirici. geçen seneye kadar çatır çatır çatlardı dudaklarım, kururdu. ruj süremezdim iğrenç dururdu filan. med plus'ı buldum, mutluyum :) tavsiye ederim.

bende kavanoz şeklinde olanı var. ikincisini yarıladım nerdeyse. bir de tüp versiyonu çıkmış galiba. hangisi rahat gelirse onu al.
  • dasher  (17.05.12 02:10:25) 
ellerin kuruduğunu da benden hemen önceki yorumunda gördüm, onun için de loccitane'ın el kremlerini dene. ben şu anda hibiscus'lusunu kullanıyorum, çok şahane. ondan önce portakal çiçeği mi ne onu kullanmıştım, bunun kadar yoğun değildi.

marka model olmasa bile içinde shea yağı olsun en azından.
  • dasher  (17.05.12 02:12:23) 
bende de aynı dert vardı. bepanthen krem de işe yaramazsa merhemi kullan. bi de fazlaca su içmeye çalış.
yanlız dudak kurumasını bi nedeni de fazla A vitamini. Ekstra vitamin kullanıyosun ona da bi dikkat et derim.

  • knister  (17.05.12 07:01:54) 
bende de aynı sorun var hatta o kadar kuruyor ve çatlıyor kş kanama bile oluyordu. çözümü : eczaneye git. pantenol, madécassol ve vazelini karıştıttır. bi kutuda verecekler sana. bunu dudaklarına sür. bu da çözüm olmuyorsa hiçbirşey olmaz. ha fiyatı mı? 10 lira gibi bişey tutuyor.


  • oguzkara  (20.05.12 20:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.