[]

rammstein keine lust

www.youtube.com klibinin olayı nedir




 
en.wikipedia.org
çevirip bana da anlat :)

  • neira  (16.05.12 22:37:04) 
Videoyu izleyeyim, vikipedidekini çeviricem

Edit:yazmaya başladım, bitmeden başkası yazarsa bozulurum vallahi
  • dampire  (16.05.12 22:49:12) 
üne şöhrete o kadar doyduk ki, bu hale geldik diyor panpa. "tüm bu doyumun üzerine müziğe adeta baştan başlamak istedik, bu klipte de bunu annattık" diyor.

dampire sen gene yaz, ben özet geçtim.
  • jangara  (16.05.12 22:52:45 ~ 22:54:26) 
Öncelikle şarkının adı; Keine Lust, sözde de ich hab' keine Lust olarak geçiyor, Lust istek demek, yani "canım istemiyor" şarkının teması.

Riçırd amcamız videonun yapılışıyla ilgili;
"Biliyorsunuz, bu kadar zaman sonra artık her şeye doyduk! Ün, başarı, para.Artık canımız hiçbir şey istemiyor. Hiçbir şey!!Şarkının ana fikri de bu. Başlangıç noktamıza geri döndük.Sadece müzik yapmak istiyoruz. İçinde yaşadığımız bu "sirk" bizi artık memnun etmiyor. O yüzden tekrar buluştuk sadece müzik çalmak için, sadece bir kez daha birlikte çalmış olmak için. Şişman olmamız da sadece bunu doygunluğu semblozie ediyor. Tek amacımız başladığımız noktaya dönmek."

Vikipedi'de ayrıca şu bilgi var:
Videoda grubun bir zaman sonra tekrar bir araya gelmesini anlatıyor ve bu nedenle müzik aletleri eskimiş ve tozlanmış durumda. Bütün grubun aksine klavyeci Flake'in hiç kilo almadığı gözüküyor (çünkü "canı istemediği hiçbir şeyi yapmamak", yemek yememeyi de kapsıyor). Elektrikli tekerlekli sandalyesiyle tam klavyenin çalacağı bölümde geliyor. Şarkı bitip bütün grup dağıldığında da, bütün şarkı boyunca yerinde oturan Flake artık dayanamıyor ve ayağa kalkıyor(ç.n. yani çalmadan önce canı yürümek bile istemezken, tekrar grup olup çalmak onu hayata döndürüyor ve mutluluktan, heyecandan yerine oturamıyor)


Edit: Bu yorum da duyuru tarihimin en sağlam yorumu oldu. Lütfen duyuruyu silme :)
  • dampire  (16.05.12 22:54:40 ~ 23:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.