[]

Evde bakımı kolay bitki

Daha önce bakımı çok kolay diyerek verdikleri iki bitkiyi öldürdüm. Bir yıldır falan da Aloe Veram var. Ayda bir su vermeme rağmen hızla büyüyor.. Onun gibi bakımı gerçekten kolay olan bitkiler arıyorum. Teşekkürler.




 
yine diğer kaktüslerden ve sükülentlerden edinebilirsin. kalın yapraklı bitkiler daha kolay genelde. kurağa dayanır. kılıç olabilir, evin havasını temizlermiş.


  • kediebesi  (16.05.12 17:28:07) 
İlk akla gelen kaktüs, ona da ayda bir su vermek kâfi oluyor. Fesleğen de iyidir o açıdan, hem mis gibi kokar.


  • balekmek  (16.05.12 17:28:38) 
aloe vera iyidir rahat büyür
bir de sarmaşıklar kolaydır. çok soğukta donmadıkları sürece hayvan gibi büyürler

  • la noix  (16.05.12 17:28:56) 
(bkz: difenbahya)

bu önerdiğim bitki su ve az güneşten başka bir şey istemez ve hızla büyür.
  • santiago nasar  (16.05.12 17:54:21) 
boşver bitkiyi balık al :) Beta balığı çok tatlıdır mesela


  • francesca  (17.05.12 16:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.