[]

İzlenesi fantastik-superhero filmleri

Batman'inden Iron Man'ine, neredeyse hiçbir süper-kahraman filmi izlememiş olan ben, bugün bir atılım yaparak bu fantastik dünyaya adım atmak isteğindeyim.
-mağaradan indiğim doğrudur.
Sadece super kahraman da değil aslında, genel olarak fantastik kurgular falan diyelim.

Batman-The Dark Knight'ı izlemiştim sadece. Harry Potter serisinin de ilk filmleri sadece. LOTR derseniz, parça parça hep.

Şu anda Iron Man 1-2 iniyor. LOTR ve HP serilerini indireceğim. Star Wars'u sona saklıyorum. Neleri önerirsiniz? Narnia'dan Donnie Darko'ya kadar önerilere ihtiyacım var.

 
batman begins'i izle temmuz gibi de dark knight rises geliyor onu izlersin.

sonra iron man 1-2, thor, captain america the first avenger'ı izle ve the avengersla bu grubun finalini yap.

bir de x-men serisini izleyebilirsin.
  • 9uncu nesilim ama para bende  (16.05.12 16:33:19) 
superhero sayılmaz ama star trek serisinin 10-11 filmi var, bayaa idare eder seni.


  • oblitus  (16.05.12 16:46:10) 
Fantastik için, LOTR,batman dark knight,transformers sevdiğim serilerdir. karayip korsanları da ilgini çekerse,güzeldir. 13. kat,fantastik bilim kurgu var. Mr. Nobody güzeldir. bunları izledikten sonra yine yazabilirim bolca


  • snlyc  (16.05.12 17:28:49) 
@oblitus, ya ben uzaydan tiksiniyorum aslında. star wars'u sırf bu kadar efsane olarak görüldüğü için izleyeceğim. hatta ilk filmini izlemiştim, sevmiştim de. ama içinde uzay ve uzaylı geçen her şey 3-0 geride falan benim beynimde. star wars'un ustune star trek kaldıramam yani. doctor who izleyemememdeki sebep de bu uzaylı mevzusudur mesela.

@snlyc, mr. nobody izlemiştim, izlediğim en iyi filmler arasında ilk 3'e falan oynar hatta, o kadar sevdim. direkt olarak onun gibi filmler önerebilirsen de iyi olur bak.
  • hjarteblod  (16.05.12 19:10:30) 
bu filmleri izledikten sonra kick ass ı izle. örümcek adam, batman serilerini izle daha sonra kick ass i izle. superman serisini izlemesende olur. kick ass de manyak dalga geçiyor ya anlatamam. hp serilerini izlemesende olur.bir çok fanı var ama bir lotr gibi olamaz yani. bunun dışında hulk(2film) xman (4film) benim gözdelerimdir. tr.wikipedia.org:S%C3%BCper_kahramanlar burdan bakabilirsin. jurassic park seriside fantastik bilim kurgu tarzında fena değildir.

anime de önerebilirim manyak animeler var :)
  • salvadore  (20.05.12 00:52:30) 
iron man 1-2 izledim, en begendıgım superhero su anda o.
batman begins izleyecegim simdi.
kick-ass izlemistim.

anime olarak ne tür animeler önericeksin hacı? hellsing, death note ve wolf's rain izlemiştim, sevmiştim. naruto ve bleach önerme de.
  • hjarteblod  (20.05.12 01:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.