[]

Bursaspor'un başarısının ardında hangi grup ya da kişiler var?

Demem o ki, İbrahim Yazıcı bu konuda yalnız mı? Ertuğrul Sağlam'ın arkasında 'hizmet' var mı? Nasıl bir yol izleniyor? vs vs.

Özellikle Bursalı arkadaşlardan biraz daya ayrıntı bekliyorum.

Teşekkürler

 
sevmiyorum hocam ben bursaspor'u. olsa olsa taraftar gücü vardır. adamların battala ve sercan dışında oyuncusu mu var(dı)? e. sağlam bu konuda başarılı gerisi önemli insanlar değil.


  • female demon  (16.05.12 10:23:55) 
@ female demon

Bursaspor'un borcu falan da yok diye duydum ben. Bilmiyorum ne kadar doğru. Hani işin ardında birileri mi var ben orasındayım işin. Sanmıyorum ki taraftarla olsun bu iş.
  • rastgelebiri  (16.05.12 10:27:03) 
borç konusu karışık. örneğin kupadan aldıkları para nereye gitti bilinmiyor. çoğu yönetici vs incelemeye alındı. hatta parayı zimmetlerine geçirdiklerine dair. borç yoktur ama aldıkları parayı heba ettiler. çok daha iyi oyuncular alabilirlerdi o parayla.


  • female demon  (16.05.12 10:35:42) 
elimizde net bir bilgi hatta neredeyse duyum bile olmadan "bir başarı öyküsüne gölgeyi nereden düşürürüz?" bakışı tam da bizim futbolsever olma iddiasındaki kitlemize yakışıyor. adamların bilançosunu mu incelediniz? şampiyonlar ligine gittiklerinde, fb gidemediği için toplam 10 milyon € sadece ayakbastı parası aldılar. oyunculara harcadıkları paralar ile dört büyüklerin saçtıkları arasındaki fark o kadar muğlak değil. bursa önemli bir sanayi kenti, yerel sermaye de destek oluyordur. şampiyonluğa gittikleri sezon cuma'ya denk gelen ibb maçı için birkaç fabrika izin vermişti işçilere gidin takımı destekleyin diye mesela. demek ki sahip çıkanı var. hem şehre değer, hem mutluluk, hem ekonomi katıyorlar. karşısında kazandıkları da bu olsa gerek.


  • hınzırpaşa  (16.05.12 10:37:25) 
edit'leyemedim, ufak bir ekleme. yazdıklarıma kadar bir itham için gerekli en ufak bir bilgiye denk gelmiş değildim. böyle bir şey net olarak var ise, ben bilmiyorsam o da benim cahilliğimdir.


  • hınzırpaşa  (16.05.12 10:38:52) 
biz varız. taraftar gücü. bursaspor forevır.


  • kakao  (16.05.12 10:49:06) 
Ertuğrul Sağlam'ın arkasında 'hizmet' var mı?

var
  • hewit  (16.05.12 11:05:55) 
bir bursalı ve bursasporlu olarak şöyle açıklayabilirim. öncelikle kulüp kurumsallaşma aşamasını tamamlamak üzere. yerel medya tamamen bursasporun yanında. kendi tv kanalıyla, 4 yıl önce biten özlüce tesisleriyle, şehrin dört bir tarafında ek gelir sağlayan bursastore mağzalarıyla, kulübe tahsis edilmiş otopark vb. gibi gelir kaynaklarıyla ve en önemlisi 2. ligde dahi 25.000 taraftara oynayan stadıyla, bursalı iş adamlarının ve belediyenin desteğiyle şehir tam anlamıyla bir bütün içerisinde. maalesef onaylamama rağmen başka bir takım kutlama yapamıyor hatta başka takım forması dahi giyilemiyor. bursa'da şehir milliyetçiliği çok fazladır.. bilen bilir bursasporlu gol kralı okan yılmaz'ın zamanında transfer dedikoduları çıktığında yüzlerce esnaf, işçi, iş adamı taraftar canlı yayında yerel kanala bağlanarak trilyonlarca bağış yapmak istemiş ve bu paranın okan'a verilmesini sağlamaya çalışmışlardı. o zamanlar ne şampiyonluk havası ne de ertuğrul hocamız vardı.. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.


  • noisy  (16.05.12 11:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.