[]

1 Mayıs 2012 hakkında bir takım sorular?

1-Arkadaşlar Taksim meydadında beyaz gömlekli, kırmızı fularlı, siyah kumaş pantolonlu ve yıldızlı bereli bir grup vardı... Kimdi bunlar?

2-Grup Yorum konserinde en solda duran esmer, minyon bayan solistin adı nedir? Çok sevimli değil mi?

3-Bdp kortejinin "hepimiz aponun fedaisiyiz", "biji serok apo" tadındaki söylemleri sizce 1 mayıs alanında olması gereken şeyler mi?

4-Türkçe/Kürtçe bir program yapalım derken kürtçeyi biraz fazla kaçırmamışlar mıydı sizce de? Yani 10 marş, şarkı çalınıyorsa bunun 5'inin kürtçe olması doğru mu?

5-Yoksa inceden inceye ortam yine kürt milliyetçiliğine elverişli koşullara mı gelmekte?

6-Ya da ben farkında olmasam da bir faşist miyim?

 
3) Sadece 1 mayıs alanlarında değil hiç bir yerde olmaması gerekiyor.
6) Faşistlik bazı durumlarda o kadar da kötü değil.

  • skywalkeremre  (16.05.12 03:04:03) 
3) 1 mayıs alanı kimsenin mülkiyetinde olmadığı için kürtlere ölüm diye slogan atan bir grup da kutlamaya katılabilir. yemez o ayrı.

4) yani mantıklı bir eleştiri.

5) kürt milliyetçiliğiyle barışçı sol duruşu arasında hassas bir çizgi var. sürekli deşilen, dürtülen bir çizgi. solcular sabit bir çizgi tutturmakta çok başarısız bu konuda. ama bir yerden sonra dur demek bilinir.

6) değilsin.

bu tarz soruları herkese açık sormak da doğru değil. çok enteresan cevapların gelme ihtimali var.
  • cro magnon  (16.05.12 03:05:37 ~ 03:07:37) 
1- dhkp-c'dir. yani şu anki adıyla halk cephesi.


  • baldur2  (16.05.12 09:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.