[]

Eurovision - Yunanistan - Serdar Ortaç

Yahu şöyle bir şey var bir göz atın;

www.youtube.com

Yunanistan bu şarkıyla katılacakmış Eurovision'a. İddia da şu ki; orjinali Türkçe'ymiş bunun. Ama videodan bir bok anlamadım. Serdar Ortaç var ama ses onun değil, Türkçe bile değil sanırım :S ya da Azerice filan.

Neyse sorum şu ki; bu işin aslı ne?
Sağ taraftaki şarkıyı bilen var mı? Ya da bu melodide bir Türkçe şarkı bilen?

Ek: En azından Serdar Ortaç'ın o klibi hangi şarkıdan, onu söyleyin.

 
akorları ve ritmi amaaaan hiç bişey yapma canımaaaa minneeetle aynı gidiyo. şarkının adını bilmiyorum. ama hepsi birbirinin aynısı zaten bişey çıkmayabilir.

edit: hatta sözler de o
  • cocodancer  (16.05.12 01:04:29 ~ 01:05:36) 
klip canıma minnet:
www.youtube.com

  • somethinginthewayshemoves  (16.05.12 01:07:24) 
sanırım yunana okutmuşlar şarkıyı ya da "bot" da olabilir. söyledikleri kelimeler türkçe sadece kelime vurguları ağır yanlış. azerice hiç böyle bir şey değil bu arada.


  • espandon  (16.05.12 01:27:10) 
Evet tamam üçünüzün dediği de doğru.

Benim yorumum: Ulan bula bula Serdar Ortaç'tan mı çaldılar şarkıyı?!..
  • long live rock n roll  (16.05.12 01:35:07) 
@long live rock n roll Acaba onlar Serdar Ortaç'tan çalmadan önce SO kimden çalmış? Ayrıca gerçekten SO'dan çalınmışsa bu umarım birisi topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki der ve aradan sıyrılır.


  • james choice  (16.05.12 03:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.