[]

Yarın Yapacak Bi Şeyler

Yarın bi arkadaşla bi şeyler yapalım diyoruz, öğleden sonra, çıkıp içmek ya da bi yerlerde oturup muhabbet etmek dışında aklıma pek bi şey gelmiyor. Değişiklik yapalım lan bu ne her gün aynı her gün aynı. Guitar Hero'ya falan da gidiyoruz sık sık farklı bi şey. Hm hm... Aklınıza ne geliyor duyuru halkı?

P.S: Sevişmek sözkonusu bile değil.

Edit: Yaşlar 20, okul ege, mühendislik.

 
pilardoya takılın hacu. bowling de olur


  • in vino veritas  (16.05.12 00:52:17) 
gece 2'den sonra bisikletle izmir turu yapın, alsancak falan. hem ucuzada kapatmış olursun.

p.s: hazır gitmişken bornova sokağına uğrayın.
  • babaganus  (16.05.12 00:58:22) 
hava müsaitse havuz ya da deniz


  • hersheyss  (16.05.12 00:58:51) 
bilardo bilardo. o değil de izmir'desin sıkıldım diyorsun. şimdi orda olsam yapacak hiçbir şey bulamasam vapurla yirmi tur atar martıları doyururum. için ölmüş senin.


  • cro magnon  (16.05.12 01:08:10) 
Bilmiyorum değişiklik olur mu sizin için ya, bisiklet sürün mesela. Oh kıyı kıyı...


  • balekmek  (16.05.12 01:38:30 ~ 01:43:22) 
ben de bisiklet diyecektim.bostanlıda kimliklerinizi bırakıp 5 saat boyunca sürmek üzere bisiklet alabiliyorsunuz mesela.bir de tiyatro günleri başladı,ücretsiz hem.


  • pjhrvy  (16.05.12 02:38:19) 
doğal yaşam parkına gidin


  • sli  (16.05.12 11:06:43) 
poligona gidin atış yapın. poligonu bulursanız bana da mesaj atın ben de gidiyim.


  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (16.05.12 13:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.