[]

ekonomi güncel olay gel panpa gel

ya şimdi iş bankasının teftişine girecem inşallah. yani iktisat çalışıyorum az buçuk da biliyorum. bi tane güncel olay soruyolarmış. bu sene de afedersin bi bok olmamış ya. geçen sene yunanistan krizini sormuşlar. bu sene ispanya ve italya krize girerse ne olur onu sorarlar, olmadı basel 3 sorarlar gibi geliyor. başka da bişi gelmiyor aklıma. ha bir de isveçin banknotu kaldırması var. yani bunlar dışında ne sorabilirler bu sene ekonomide olan olaylardan_? var mı bi fikriniz_?




 
kankan senin konuya pek hakim degilim ama basel sorarlarsa; evinde basel , deplasmanda ust yaz.


  • harrage  (15.05.12 23:39:08) 
basel üst olur panpa. basel 3 en nihayetinde :D


  • ayiadam  (15.05.12 23:40:09) 
s&p kredi notları oynadı baya bi onlara bak, küresel krize az da hakim oldumu sanırım şansını %50 nin üstüne çıkarırsın


  • gündüz m  (15.05.12 23:44:11) 
bankasinavlarivekpss.blogspot.com

burda baya döküman var gibi faydasını görürsün sanki. yanda güncel olaylarla ilgili testler koymuşlar bir yerde de aylara göre açıklama vardı sanki bulursam yollarım.
  • ogzi  (15.05.12 23:45:34) 
eveeet s&p oldu geçen. bak onu tamamen unuttum. küresel krize hakim sayılmam ama yavaş yavaş hakim oluyorum :D isveç olayına çok hakimim ama :D


  • ayiadam  (15.05.12 23:46:31) 
geçen sene yunanistan'ı sormuşlar ama avrupa borç krizi hala güncel bir konu. portekiz, ispanya ve italya dahil buna. bir de ilk çeyrek büyüme rakamları açıklandı. abd, almanya ve fransa'nınkiler önemli. bunlar hakkında da biraz okuma yap istersen. bir de euro'nun durumu var. yunanistan'ı çıkaracaklar galiba.


  • merhum  (16.05.12 08:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.