[]

teknolojik alet sorusu

dün sordum. sen bilirsin abi gibi cevaplar geldi diye tekrar soruyorum. desire hd var bende şimdi. bunu yenilemeyi düşünüyodum. bunu satıp one x alıyim diyordum. bunu yapmam için cebimden yaklaşık 700 lira para çıkıcaktı(pasaport kayıtlı alırsam).

2 gün önce arkadaşım ipad aldı aleti kurcaladım biraz. çok keyifli geldi. aklımı çeldi baya. ipad mi alsam diyorum telefonu satmadan. new ipadin 16 gbını 1500 liraya alabiliyorum(normal türkiyeden garantili). o kadar param yok ama bekleyip biriktirebilirim. ya da 2. el ipad 1000liraya alabilirim.

ne yapıyim sizce?

 
ipad olayı gereksiz değil mi yaa?


  • aeroflot  (15.05.12 16:10:30) 
gene ben<3

dün dediklerimi daha da açayım o halde. ipad, laptop'ın yerini tutmaz. tutsa da bir yere kadar. kızıcan ama gerçekten senin kullanım ihtiyacın önemli. heves edip alıp, 1 ay sonra zararına satan çok.

teknoloji alışkanlıkların ne? çok pdf okuyan bi insan mısın? mobil oyun delisi misin? vs.vs.

bana sorarsan ipad muazzam bi icat ama aeroflot da gereksiz bulmuş mesela.
  • jangara  (15.05.12 16:14:02) 
ipad bana da çok gereksiz, ara ürün gibi geliyor. sırf fanboylar heves edip para bayılsınlar diye yapmış sanki apple. laptop desen laptop değil. yapılabilecek şeyler kısıtlı. apple store uygulamaları vs. desen aynısı iphone'da da var.. bazen toplu taşımada da görüyorum. adam açıyor onca insan arasında. sanıyorsun ki bir şey yapacak. açıp bejeweled oynuyor sonra dana kadar şeyle. ameleliğin böylesi.. tüketici de kafasında oturtamıyor yani aletle ne yapacağını. saçmalıyor o yüzden..


  • sir gawain  (15.05.12 16:21:01 ~ 16:22:48) 
aynen normalde ben de aynı sizin gibi diyodum. çok gereksiz yea nasıl taşıcaksın onu yea diye dolaşıyodum. ama çok keyifli geldi. yani eline alınca başbaşka birşey

@jangara estafurlah yahu niye kızıyım yardımcı olmaya çalışıyorsun burda bana. mobil oyun oynarım. ama çok delisi değilim. pdfden kitap okuyan biri değilimdir ama üniversitede notlar falan hep pdf veriliyor. pdf üstüne not alabildiğin bi app varsa çok güzel ders çalışılır ondan. laptopun yerini tutmaz tabi. ama torrentten film indirip izleme şansım olsa ipadde tutardı muhtemelen(bilgisayarı tek skyrim olsun diablo 3 olsun onları oynamak için kullanırdım.)

evet aslında bakınca tabi ne gerek var da. telefonu yenilememe de gerek yok. yenilemek istememin sebebi kasması falan değil. ikinci eli hazır para ederken elden çıkarıp güncelliyim. ama ipad alırsam. sikerim derim ilerde kasarsa kassın oyunumu ipadden oynarım derim. ama emin olamadığım nokta. bu ipad çantaları falan kullanışlı mı. üstümde kız çantası gibi durmasınlar. ne biliyim sigara anahtar falan gibi yük olacak şeyleri taşımama yardım edicek mi? evde duracaksa hakikaten fazlasıyla gereksiz alet.
  • jjwa  (15.05.12 17:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.