[]

cep telefonu almak istiyorum

1300tl'yi geçmeyecek, en az 4.2 inç dokunmatik ekranı olan, sorunlu olmayan bir telefon almak istiyorum. 1000tl'nin altında olursa 4 inç de düşünebilirim.

telefonu internette gezmek, e-kitap okumak, müzik dinlemek, arada da oyun oynamak için kullanacağım. gps'i de olursa şükela olur.

htc evo 3d düşünüyordum ama engadget'ta incelemede pek güzel şeyler söylememişler. sony xperia arc s olabilir gibi geliyor şu an. başka tavsiyeniz var mıdır? xperia arc s al veya alma der misiniz?

 
ARC S öneririm. Kız arkadaşım kullanıyor şu an.
Tek sorunu şarjı biraz az gidiyor, malum 1.4 Gh işlemci ve 4.2" ekran olunca normal karşılıyor.
Bunun dışında Iphone-4 ü döver, 4S'le de retina ekran olayı dışında kapışır diyorum..

edit: Ne gerek var bu kadar para verelim dersen, Benim bildiğim en iyi fiyat performans telefonu Sony Ericsson Neo V (3.7")
  • Miksiyon  (15.05.12 12:21:05 ~ 12:22:38) 
Normalde az daha ver iOS'lu birşey al derim sadece (stabilite açısından - apple fan falan değilim) çünkü çakılmayan android yok bence. Ama kendi çapımda geek adamım, limitler bende olsun telefonda değil diyorsanız, aşağıdaki kampanyaları da kaçırmayınız. Her gün elim iki defa "satın al" butonuna gidiyor ancak tutuyorum kendimi.

www.markapon.com

www.markapon.com
  • tzum_tzum  (15.05.12 12:22:36) 
@Miksiyon: ekran küçük olmasın istiyorum. yoksa daha ucuza güzel telefonlar var da...

@tzum_tzum: iphone alacak kadar param yok. yurtdışından getirenlerden de alamam çünkü taksitle alacağım. kampanyalar iyiymiş, onları da araştırıyorum şimdi.
  • lemmiwinks  (15.05.12 12:37:07) 
1300 vermişken 1560 da verilir. Genpa bayi fiyatı buydu en son. Bir TIM'e gidip azcık pazarlık gerekiyor.


  • tzum_tzum  (15.05.12 13:08:02) 
Bu fiyata Galaxy S II. Başkasını düşünme bile bence.

edit: amanın. @tzum_tzum linklerine baktım şimdi vazgeçtim nexus al. Nasıl ucuzlamış o öyle yav.
  • himmet dayi  (15.05.12 13:16:30 ~ 13:19:16) 
O yüzden yine mouse "satın al" butonunun üzerinde ama param yok :(

Samsung Wonder ya da Sony Xperia Neo alacağım sanki bu fiyat/performans eğrisinin en güçlü üyeleri olarak..
  • tzum_tzum  (15.05.12 13:28:06) 
bence gittigidiyordan samsung galaxy s2 al.hem ucuza gelir hem de mükemmel telefondur.


  • keller  (15.05.12 13:28:47) 
şimdi baktım da intel iletişim hakkında olumsuz şeyler var. markapon'dan almayacağım yani.


  • lemmiwinks  (15.05.12 14:18:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.