[]

Kondom vol2 [isyanlı]

bakın durumun ciddiyetinin bilincindeyim yine de külliyen mal bir birey de olabilirim fekat anasının <3ına son kullanma tarihi geçmiş prezervatif girdi diye hamilelik tribi yapanından, amaaan sen de vazektomi yaptır o zaman deyyuz diyicek kadar feminenleşenine kadar, çok sikik bir gurüh gözlemliyorum duyuruda, genel kanıyı da temsil etmiyorlar diye düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim tabi.

derdim gerçekten bu işin keyfi, nasıl gözünüz gönlünüz el veriyor kondom kullanımına? ne anlıyorsunuz gerçekten o sikişten? yani bir takvim yöntemiyle -halen kullanmaktayız-, 4 senedir 5 senedir süren düzenli, sorunsuz bir ilişkim var. doğal yöntemler de varken nasıl küt diye her kondom kullanıcaksın diyene eyvallah diyor bu delikanlı bünyeler?

yani gebe kalımı da pek basite indirgenmiş, herkes olma ihtimalini vurgularken kimse olmama ihtimalinin üstüne düşmüyor, ya bi sik olmaz geçer zihniyeti değil davam, netice de gerçekten üstün koşulların sağlanması lazım gebe kalımı için diye biliyorum, niye bu kadar evhamlı, latex düşkünü insanlar olduk cevap istiyorum.

edit: sağlık olaylarından ziyade diyelim. çatır çutur sikişen bir millet değiliz diye biliyorum buna mukabil en düşük cinsel yolla bulaşan hastalık oranları falan yani en başından yemeyelim birbirimizi.

 
Sana katılıyorum, önceki duyuruna verdiğim cevap(lar)la da açıklamıştım.
Sağlık önlemi olarak kullanılmıyorsa kötü bir şey kondom. (Bence)
Ama sakin ol yahu, ''tercih meselesi'' diyelim.
Tekrarlıyorum: yazz 24+4. Oh.
  • tanterosa  (15.05.12 11:57:04 ~ 11:57:47) 
insanlar hastalık ihtimalinden korkuyor.. açık konuşmak gerekirse ben internetten partnerler bulup takılıorum , one night- one week stand yaptıgım hatunun benden öncede takıldıgı adamlar oldugunun bilincindeyim... ha boşalabiliormuyum hayır :/ bunun nedeni piyadasa satılan prezervatiflerin benim penisimi oldukça sıkı sıkıya sarmalamaları (dar gelmeleri) bu şekilde girdiğim 10 ilişkinin 9 unda minimum 45 dakika çeşit çeşit pozisyondan sonra finali elimle yapmak zorunda kalıyorum . düzenli uzun soluklu ilişkilerim varken prezervatif kullanmazdım , takvim yöntemi , doğum kontrol hapları ile mutlu olurduk (:


  • mortac  (15.05.12 11:58:43 ~ 11:59:58) 
ayarlı bakınızlar değil, cevap istiyorum lütfen.
(bkz: siktir lan orospu çocuğu geber pezevenk)

  • Dr. Kissingher  (15.05.12 11:59:42) 
dişi tarafından bakacak olursak:

yerli-yabancı sevgililerim-partnerlerim oldu. yerli olanlar kondom sanki penislerini koparacakmış gibi korkuyorlar. yabancılarda ise durum o kadar normal ki "hmmm kondom nerdeydi" diye kendileri arayışa geçiyor. alışkanlık ve eğitim ile ilgili olduğunu düşünüyorum bunun. adamlarda seks bir tabu değil, kondomu sokaktaki makinelerden bile alıyorlar, her tarafta "kondom kullanın" diye reklamlar var.

gebe kalma olasılığı hiç de azımsanacak gibi değil. "bana bir şey olmaz" mantığı (türk mantığı) ile gebe kalan çok gördüm. tıpta okuyorum, kaç arkadaşım kürtaj konusunda danışmaya geldi. tabi erkek tarafı siz olunca mahalle baskısı olmuyor, en fazla kürtaj parasını ödüyorsunuz ancak unutmamak lazım ki lateks bağımlısı olan bir toplum olduğumuz kadar da muhafazakarız ve toplum kürtaj olanlara iyi bakmıyor. yeri geliyor, sayesinde gebe kalan adam bile sırf bu sebepten ayrılıyor. bu durumda kadın da kendini bir şekilde güvene almak zorunda. adam "banane kardeşim naparsan yap" derse (ki demesi çok büyük ihtimal) her şey kadının başına kalıyor

yani 10 dakikalık zevk için bir kadının hayatını tahmin edemeyeceğiniz bir biçimde zedeleyebilirsiniz.

ayrıca 4-5 senedir düzenli ilişkiden sonra küt diye bir kadın kondom kullan demez. diyorsa başına sayenizde bir şey gelmiştir.

edit: doğum kontrol hapları hakkında yazmayı unutmuşum. doğum kontrol amaçlı değil, tedavi amaçlı kullandım bir süre. ağzıma sıçtılar. tüm dengem bozuldu. ödem topladım, regl düzenim kafayı bozdu, pms'i azaltacaktı sözüm ona, daha beter oldum. 10 dakika dayanamadığınız latekse bir kadının aylarca hormonel düzeniyle oynanmasını düşünün

ayrıca, biz kadınlar seks konusunda sizden daha iradeliyiz. kondom ile sevişmek istemiyorsanız peki...ben de kondomsuz biriyle sevişmek istemiyorum. tercih meselesi.
  • la noix  (15.05.12 12:18:58 ~ 12:21:15) 
2 buçuk yıl takvim yöntemi kullanan bir arkadaşım, bir önceki adeti 3 gün kayınca hamile kaldı, aldırmak zorunda kaldı, uzun süre de depresyondan çıkamadı. o kadar da güvenli bir yöntem değil yani.

her kadın doğum kontrol hapı kullanmak zorunda değil, en az yan etkilisi bile sorun çıkarıyor. en basitinden aylarda sürecek pms dönemi düşün, çünkü o dönemin hormonları veriliyor bünyeye. iyi yanları da var tabii ama hormon hormon nereye kadar. ayrıca doğum kontrol hapı kullanmaya uygun olmayan kadınlar var.

prezervatif, hastalıklardan koruyan tek korunma biçimi. belli bir geçmişi olan erkekle yatarken daha önceki ilişkilerinden ne getirdiğini bilemezsin. pek çok hastalığın kuluçka süresi aylar sürüyor, erkek farkedene kadar 3 kadınla yattı diyelim, 3üne de yüksek ihtimal bulaşmış olur. erkeğin etkilenmese bile taşıyıcı olduğu hastalıklar var. aylarca birlikte oldun diyelim, baktın erkek sağlıklı, ama prezervatifsiz sevişiyorsun, hop kadına geçiyor.

kaliteli prezervatif ve kayganlaştırıcı ile hissetmezsin bile. ayrıca latex kullanılmadan üretilmiş yeni prezervatifler var, olay latex olmasıysa. onlardan kullan. gerçi türkiyede yok.
  • goldentitan  (15.05.12 12:25:38 ~ 12:28:31) 
bir musibet bin nasihatten iyidir derler, umarım başınıza gelmez ancak şöyle temiz bir frengi sonrasında da aynı şeyleri söyleyebilecekseniz eyvallah. ve hatta öyle durumlar var ki, er kişi olarak taşıyıcı oluyorsunuz. öylesine takıldıklarınız yüzünden, sevdiğiniz insana çeşitli hastalıklar bulaştırabiliyorsunuz. göze aldığınız risk, sadece gebe kalmak değil. latex düşkünü olmamanın risksel bir bedeli var. yine umarım olmaz ama o bedelle karşılaşınca "ben ne yaptım" dememenizi umuyorum. bir kadından gebe kalmama ihtimalini göze almasını beklerken ertesi gün hapı, olası kürtaj, binbir türlü bakteri,hastalık kapma riskini de göze almasını beklediğinizi hatırlatırım. tercihiniz nihayetinde saygıyı hak ediyor. aynı tercihte bulunan insanlarla mutluluklar dilenebilir en fazla. ben misal, bir keresinde sayıca epey cinsel münasebeti olduğunu bildiğim bir kadınla sadece "prezervatifle asla olmaz" dediği için ilişkiye girmedim. siz de, tersini yapar, prezervatif ile olmaz dersiniz. ortada sabit riskler var. herkese kendi tercihi ile mutluluklar dileme ötesinde, garip ithamlarla duruma açıklık getirilmiyor. isyanın faydası yok. 4-5 sene düzenli ilişki sonrası prezervatif isteme gibi ucubik örnekler isyanınızı zayıflatıyor. gerçekse bile saçma çünkü.


  • hınzırpaşa  (15.05.12 12:32:10) 
ben senin kafayı anlamıyorum işte la noix, buyur ben de yurtdışındayım, partner hanım sorun yok dediği müddetçe şeker gibi kondomsuz sevişebiliyorum. götüme döl damladı diye duyuruyu ateşe verenler var ya, bu kadar mı kolay gebelik? geçtim her kondom mevzusuna bir kadın hakları sempatizanı yanaşmasa götüme sokucam bu kondomu. biz kadınlar daha iradeliyiz muhabbeti neyin tribi şimdi :(


  • Dr. Kissingher  (15.05.12 12:34:38) 
hınzırpaşa'nın cevabını okuduktan sonra yorum yazmaktan vazgeçtim. dağılalım.


  • eyyorlamam bu kadar  (15.05.12 12:37:56) 
vicdan meselesi
sifilizsem bir erkeği de sifiliz hastası yapmak istemezdim. kendi adıma ancak böyle örnek verebilirim (bir erkeği gebe bırakamayacağım için)

kadın hakları değil yani burdaki savunma açısı
  • la noix  (15.05.12 12:38:53) 
doğum kontrol hapı kadına hakarettir psikolojik fiziksel her türlü mahveder türk mantığı gördüm sende


  • stayout  (15.05.12 12:53:01) 
@stayout, doğum kontrol hapı yanlısı değilim, benim için de son adres. doğal yöntemlerde var diyorum.


  • Dr. Kissingher  (15.05.12 13:30:07) 
tanıdığın bildiğin kişiyse, sevgilinse et ete değecek hacu.


  • zenc  (15.05.12 13:40:48) 
Doğum kontrol hapı kadın bünyesinin ağzına sıçıyor.

Hele birde yanlışlıkla hamile kalırsa al başına belayı, kürtaj olmak pek çok kadının psikolojisini piz bozuyor, kalıcı etki bırakıyor.

Hastalık olayı ayrı bir mevzu, küçük ihtimal büyük ihtimal, bir kere bulaştı mı b.ka sarıyor her şey.

O yüzden biraz daha zevk alınacak diye kondom kullanmayayım ben demek sadece bencillik, biz erkeğiz sonuçta bize kolay geliyor olay.

Git evlen veya uzun süreli tek partnerli bir ilişkiye gir kondom kullanma istediğin zaman.

Ama one night modunda takılacaksan o kondomu kullanacaksın, bu kadar basit.
  • efrasiyab87  (15.05.12 13:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.