[]

Hangi diziye başlayayım?

How i met, ve two and a half men izliyordum; ancak artık yayınlanmıyor pek.
Yeni bir diziye başlayayım diyorum, tarihi diziler çok popüler sanırım,bütün arkadaşlarım böyle şeyler izliyor. henüz hiçbirine denk gelmedim , izlemeye değermi?
Rome, spartacus, game of thrones izliyorlar sanırım genelde? Bunlardan sadece birine başlayacak birine hangisini önerirsiniz? Veya hiç başlamayayım mı?


 
tam yazdigin sirada izle
rome, spartacus en son game of

en cok begendigim rome idi.
  • ykyt  (15.05.12 03:16:24) 
big bang theory. komedidir, hafiftir, iyidir.
game of thrones, fantastik dünyanın köpeğiyim diyenlere şu aralar ilaçtır, kaçırmadan izleriz.

yine de, senin durumunda big bang theory tavsiye ederim, bölümler kısa ve komik. izle izle bitmez zaten
  • aritra  (15.05.12 03:18:23) 
<3scrubs<3


  • jangara  (15.05.12 03:20:16) 
tarihi veya mitolojik değil ama eğlencelik dizi diyorsan shameless ya da big bang theory iyi gider.


  • babaganus  (15.05.12 03:21:53) 
big bang ve scrubs ı izledim. Komedi değil de , daha çok bu tarz tarihi dizi deneyeyim diyorum , daha önce hiç izlemedim çünkü.


  • bach birdir  (15.05.12 03:26:07) 
o halde ykyt'nin sıralamasına +1 diyorum.


  • jangara  (15.05.12 03:27:06) 
How i met çok ara verdi, bugün son 40dklik bölüm çıkması lazımdı, muhtemelen çıkmışır. Friends izleyebilirsin,ama 10sezon oldugundan insanlar çok tereddütlü :D değer bence. Cerezlik itcrowd izle 4 sezon, hala açıp açıp izliyorum tekrar. Sadece ben yapıyorum sanıyordum bunu, çevremdekilerde yapıyormuş.


  • utkucbkc  (15.05.12 08:34:26) 
komedi istiyorsan modern family.

yok bana farketmez diyorsan da spartacus'le game of thrones izle.
  • 9uncu nesilim ama para bende  (15.05.12 10:49:40) 
fringe de iyi gider
game of ta
spartacus da.
rome u merak ettim yalnız su yorumlardan dolayı
  • vadrigar  (15.05.12 11:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.