[]

Elektrikli Diş Fırçası

Dişlerini fırçalamaya fevkalade üşenen bir insanım. hiç içimden gelmiyor ama fırçalamak da istiyorum düzenli olarak.

elektrikli bi diş fırçası alsam bunun gazıyla fırçayabilir miyim? zevkli olur mu?
alırsam hangisinden alıyım?
iyi bişey midir bu elektrikli diş fırçası?

 
oral b'nin pille calisan bir modeli var, ben kullaniyorum gayet memnunum, dis doktoruna da sormustum, kullanirken dis etlerine cok bastirma demisti. boyle her disi tek tek, yukaridan asagiya dogru fircalamak gerekiyor. (normal dis fircasinda da boyle zaten sanirim.)


  • nazenin  (24.09.08 02:10:58) 
Ben de aynı dertten mustaribim. Saat oldu gecenin üçü, hala gidip dişlerimi fırçalamış değilim. Her gece aynı şey..

Dediğin fırçayı ben 2-3 sene evvel aldım. İlk aldığında büyük bir gazla fırçalamaya başlıyorsun. Sonra gittikçe bıkıyorsun.. Çünkü alet titriyor ve bu titreşimler yüzünden ağzının içinde ordan oraya su sıçrıyor, macun sıçrıyor. Normal diş fırçası özlemiyle yanıp tutuşuyor, sonra da 1,90 YTL'ye satılan o güzelim sade diş fırçalarından alıveriyorsun.

Yine de bir dönem sana iyi gaz verir. Öneririm, bunu da denemiş ol en azından.
  • vita vinum est  (24.09.08 03:22:27) 
ilk başta bi tuhaf geliyor da, son derece zevkli, 10-15 ytl civarına oral-b ler var denemeye değer.


  • thefirstfbli  (24.09.08 04:47:52) 
$ahane, ayrica normal dis fircalarina gore cok daha iyi temizliyor. kesinlikle tavsiye


  • x daemon  (24.09.08 14:19:30) 
eğlenceli birşey gibi bunlar, alışasıya kadar sana yardımcı olur gibi ama alıştıktan sonra zaten her türlü fırçalarsın.mesela ben ağzımda diş macunu tadı olmadan uyuyamıyorum, yatmadan evvel kestirmiş bile olsam gözler kapalı gidip fırçalayabiliyorum dişleri.bnm sorunumda evden çıkmadığım tatil sabahları lakin, o zamanlar dişlerimi fırçalamayı unutuyorum sabahları :) .


  • gabbelloto  (24.09.08 14:40:18) 
bende aynen senin gibi düşünerek o pilli diş fırçalarından aldım, insanı teşvik ediyor bence. oral b nin yada colgate marka olanlar ve fiyatları uygun , denemeye değer.


  • gaia  (24.09.08 23:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.