[]

işyerinden izin almaca

Şimcik 2 tane durumum var,

1-) Perşembe günü öğleden sonra iş görüşmesi, evde olmam gerekiyor, video call olacak. Bunu abi doktora gitmem lazım diyerek halletmeyi düşünüyorum, buna gık mık demez bağlı olduğum adam

2-) haftaya cuma ankara'Da bir davet var, cuma günü, gitmek istiyorum. Yalnız cuma olduğu için izin almak gerekiyor ve uçağım öğlen 11 gibi olacak. Sabahtan işe gidemem zaten. Yalnız benim iş mobil oyun üzeirne olduğu için cep telefonumdan oyunları oynayıp (akşam 6 da davet) birşey olursa cepten mail atabilirim. Yalnız bu anlayacağınız üzere keyfi bir izin.

İki izni de aynı anda söylemek istiyorum. Çünkü biri için önceden bilet almam gerekiyor, öbürü de zaten perşembe günü. İlki konusunda maalesef yalan söyleyip, ikincisi konusunda, abi gitmek istiyorum, işlerimi mobilden yaparım diye söylemeyi düşünüyorum. En kötüsü o gün ücretini maaşımdan kesmesini söylerim (son son çare).

Adam daha yeni geldi, o yüzden huylarını çok iyi bilmiyorum ama arada geyik arada ciddi takılıyor. Gtalk'tan söylerim muhtemelen, herkesin önünde söyleme konusuna sıcak bakmıyorum, toplantı odasına çağırmanın da bir anlamı yok adamı diye düşünüyorum.

Şöyle yap şöyle et diyebilecek olan var mı? Tüm gün izin alacam, cuma günü, yine işimi yapabileceğimi söyleyecem, gerisi adama kalacak. Ama iki izini de aynı anda istemek şansımı zorlamak gibi olacak sanırım.

Akıl verseniz?

 
ikisini birden söyleme. ilkinde doktora git. ikincisinde bi gün önceden bi uzak akrabayı öldür. ben öyle yapıyorum.


  • hope ender  (14.05.12 21:32:18) 
bi gün önceden olacak iş değil pek çünkü son dakika uçak bileti baya masraflı oluyor. Yani ya bu hafta içinde söyleyecem, ya da hiç söylemeyecem. Dediğim gibi otobüs ve uçak bileti alacam ona göre


  • bonjurkes  (14.05.12 21:39:37) 
e al şimdiden bileti? cenaze en karşı gelinemez bahanedir olm, %99 izin alırsın.


  • hope ender  (14.05.12 21:42:33 ~ 21:43:39) 
git açık açık söyle. ilki için doktor mantıklı ama ikincisi için yalana gerek yok. bir de ben öyle yalandan cenaze işlerinin söylendikten sonra gerçek olmasından korkarım. hiç gerek yok yani. ama gtalk kötü fikir gibi.


  • devilred  (14.05.12 22:12:24) 
Düşündüm taşındım, bir kaç kişiye daha sordum. Direk konsolosluk işim var diye söyle dediler, hani daveti karıştırmadan, eğer ne işi falan derse artık söylerim. Öbürüne de doktor bahanesi iyi fikir gibi. En kötüsü gidemezsin der, ona da yapacak birşey yok.

Gtalk konusunda ise, açık ofiste çalışıyoruz, kimsenin kendine özel odası yok, 6 kişi çalışıyoruz bulunduğum masada. Ya toplantı odasına, abi bi gelsene diyecem (o da tam mafya vari olur) ya da 5 kişi önünde söyleyecem ki onu da ben istemiyorum. Muhabbet çıkmasına gerek yok, gtalktan abi 2 tane maruzatım olacaktı diyip arka arkaya patlatacam
  • bonjurkes  (14.05.12 22:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.