[]

radikal atatürk şiirleri

arkadaşlar merhaba. fakülte olarak bir "atatürk için şiirler gecesi" projemiz var. ve bu organizasyon için şiirler lazım haliyle. bu olayı ekşi duyuruya taşıma sebebim de şudur. ortalıkta dolanan şiirlerin tarzı malum. ya atatürk ü baştan ayağa öven, ya da atatürkten sonra mahvettiniz ülkeyi, allah sizin belanızı versin minvalinde şiirlerden başka doğru düzgün bir şey yok.

sözün kısası "yetişkinler için atatürk şiirleri" arıyorum. kahramanlık şiirlerine gerek yok, heybetli cümlelere gerek yok, hatta komik, eğlenceli şiirler de olabilir can yücel in, özdemir asaf ın cemal süreya nın atatürk şiirleri var mıdır, ya da son dönem şairlerinden yazan var mıdır bilmiyorum. belki aranızda daha önce karşılaşmış olan ya da daha da ileri gidiyorum aranızda ya da çevrenizde yazmış olanlar vardır. sizden öneriler istiyorum.

ayrıca assert h ya da diğer moderatörlerden ricam bu duyurunun bi kaç gün üstte yer alması. daha fazla kişiye ulaşabilirsem, daha çok işe yarayacak bu duyuru çünkü.

sözlükten ulaşamayacaklar için; anil_yaman@hotmail.com

şimdiden teşekkürler.

 
Surda unlu sairlerin Ataturk icin yazdigi siirler siralanmis:
www.izafet.com

  • ermanen  (23.09.08 23:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.