[]

ofis için yazıcı tavsiyesi

selamlar;

efenim ofis için bir yazıcıya ihtiyacımız var.

hem siyah-beyaz hem renkli olmalı,
faxı, fotokopi-tarayıcısı olmasa da olur,
bilgisayara bağlı olmamalı (hatta wi-fi ile ağa bağlananları varmış, o olsa süpper olur),
bir de toneri pahalı olmamalı (1000 tl'ye toner varmış lan), toneri ucuza dolmalı,
toneri de hemen bitmesin. en azından 2000 sayfa götürsün canım...

şeklinde isteklerimiz var. fiyat olarak da 500 tl'nin altında bir bütçemiz var.

ben bilgisayarda iyiyimdir ama şu yazıcılardan oldum olası anlamam, sevmem de... varsa anlayan, bi bilgisi olan, değerli düşüncelerini buraya yazarsa çok memnun olurum.

teşekkürler.

 
500 tlye renkli + çok bassın + wifi olsun. yoktur ama sadece samsungda bulabilirsiniz gibi geliyor. yoksa zor.


  • ben smyrna  (14.05.12 13:11:48) 
@ben smyrna teşekkürler.

hacı wi-fi olmasın bari n'apalım... ama 2000 sayfa (siyah-beyaz) basmalı ve toneri ucuza dolmalı/satılmalı. en çok kartuş/toner çeşidi HP'de sanırsam. Ofisteki yazıcı yaklaşık 10 yıllık SAMSUNG ML-160. Tonerini bulmakta gerçekten zorlanıyoruz. Alacağımız yazıcının toneri kolayca bulunmalı...
  • gurdas mann  (14.05.12 13:27:13) 
valla ondan memnunsanız bende ml-1660 var. gayet memnunum. ama ofis kalabalıksa olmaz. yani ofis 3 kişi ise sıkıntı olmaz.
yazılım atılıp toneri doldurulabiliyor. ben sorunsuz kullanıoyorum o şekilde. mediamarkt açılışında 99'a aldım. ama 170 tl falan.
hp iyidir. ama son zamanlarda kulllanmadım. onlarda çip muhabbeti ne durumda bilmiyorum. eskiden çipli de çipsiz de vardı. son modelleri konusunda fikrim yok.
  • ben smyrna  (14.05.12 17:05:08) 
@ben smyrna tekrar teşekkürler, dün akşam gittim inceledim. sanırım yeni teknoloji mürekkep püskürtmeli yazıcılar. tonerlileri tavsiye etmiyorlar. hp nin kartuşları çipli. çipsiz kartuşu yokmuş. zaten yeni kartuşların da hepsi çipliymiş.

lexmark'ın bi yazıcısı var, kartuşunun siyahı 510 sayfa basıyor, ama 11 tl. alsam mı almasam mı kararsızım... :S

ofiste 3-4 kişi kullanacak yazıcıyı...
  • gurdas mann  (15.05.12 09:09:49 ~ 09:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.