[]

kısa sürede çok çok kilo almak

beyler bayanlar sağlıklı/sağlıksız herhangi yöntemle 5 günde en az 5 kilo şişmanlamam gerek. nasıl olur bu? göt sıkıştı durmadan yemeye çalışıyorum ama tiyo verin azıcık.

tüm gün bebek maması mı yesem sigarayı bıraktım yeni.. "hep ilaçlardan sonra kilo aldım" diyosunuz ya mesela hangi ilaçlar lan onlar? bağsur ilacı olsa uygularım şu an..

not: napcan demeyin, özeti gurbette çok zayıfladım ve bu halde görmemeleri gerek..

edit: maaşımı da yeni aldım 500 lira bütçe ayırabilirim de bak.

edit2: aşağıda yazdığım programım sırasında minik balık yağı tabletlerinden yutsam faydası olurmu? bu gün başladım çünkü günde 6 tane içiyorum (2x3öğün)

edit3: ne kadar zayıfladın abartıyorsun diyenler için: 72 den 54 e düştüm 6 ayda.. düzensiz yemek/sigara/stres/üşengeçlik derken..

şöyleyim
cdn.stronglifts.com

 
bulabilirsen kestane al 1-2 kilo kadar (pişmiş değil marketten al yoksa çok pahalıya gelir) ve afiyetle mideye indir, veya diğer kuruyemişlerden tüketebildiğin kadar tüket fakat özellikle kestane aşırı kilo yapıyor.


  • passenger  (13.05.12 23:21:09) 
burger king'e dürüme iskendere aban 3 öğün aban bakalım sonç ne olacak.


  • saiko  (13.05.12 23:26:56) 
karbonhıdrat ve proteınlı besınlerı aynı anda tuketmeye calıs. yemek yedıkten sonra kesınlıkle uyu. kısa sureler sonra uyan sonra yenıden ye ve uyu. sumo gurescılerı kılo almak ıcın bu teknıgı uyguluyorlar. bol bol basıt karbonhıdrat tuket seker gıbı. hatta bulabılırsen mono-karbonhıdrat tozu al proteın tozu satan yerlerden. cok fazla sıvı tuketme.


  • gunlerin kopegi  (13.05.12 23:28:26) 
bol bol cips cukulat patlamis misir kuruyemis. hatta yanina da bira aldin mi tamam. normal yemekler yerine bunlara aban. gece yatmadan once ye. gece kalkinca tost yap. saglikli bir sekilde bu kadar kisa surede kilo alacagini zannetmiyorum. bir de tabi fast food.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.05.12 23:28:31) 
tamam okuğum kadarıyla şimdilik yarınki programım şöyle;

-her gün 500gr kestane alıyorum. gezinirken arada arada yiyip bitiriyorum(iş saatinde)
-öğlen iskender akşam burger king
-iş çıkışı evde protein tozu içip az 1 saat kesitiriyorum.. uyanıp içip 1 saat kestiriyorum.. uyanıp tost yiyip yanına da bıldırcınlı muzlu sütle içecek yapıp uyuyorum
- bi de bira içiyorum akşamları..



ölmem heralde?

@buzzer: 3-5 hamburger yiyemiyorum. denedim 2. sinde istifra edecek kıvama geliyorum. kestane sanki bisküviden daha ağır bi yiyecek gibi geldi ama bilmiyorum. kalori hesabına bakıyorum bi.

@tatlıya abanamıyorum da. çok seri mide bulantısı yapıyor ama yarın kusana kadar bi deniyorum onu da
  • ibomiu  (13.05.12 23:36:54 ~ 23:50:49) 
bu dediğimi 2-3 hafta uygularsan kilo alırsın. hergün sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce muzlu süt içiyorsun. ama %100 muzlu süt olacak. öyle hazırlardan değil. birebir kendin yapacaksın. bunun için gerekli malzemeler bir adet blender, içebileceğin kadar süt, bal ve 1 ya da 2 adet bıldırcın yumurtası. bir de gece yatmadan önce yemek yemenin kilo aldırdığını duymuştum.

ek: cevaplara tik koymakta kilo aldırıyormuş.
  • lionel andres  (13.05.12 23:39:57) 
püskevit al bol bol. tutku biskrem vb. çikolatadan daha fazla kilo aldıran besin içerir. dondurma ye. hosta da tam ekmek arası et burger king te ve mcdonalds da 3-5 hamburger yenecek kola patates en büyük boy olacak.


  • buzzer  (13.05.12 23:43:16) 
baklavaya aban.


  • sen git ben geliyorum  (13.05.12 23:44:21) 
alternatif bir program olarak;

sabah kahvaltısı;

bir çorba kaşığı tereyağında pişirilmiş 4 adet yumurta, yanında yarım ekmekten biraz daha büyük kaşarlı/sucuklu tost

öğlen;
herhangi bir yemeğin yanında bol ekmek ve üzerine bir-iki porsiyon tatlı

akşam;
canının istediği herhangi bir yemek yanında yine bol ekmek, yemeğini kendin pişiriyorsan bol tereyağı kat üzerine yine puding, şekerpare tarzı birşeyler ye

atıştırmalıklar;
cebinde daima tuzsuz fıstık ve fındık bulundur ve her fırsatta avuç avuç tüket

***bir de bol bol hoşaf iç.
  • passenger  (13.05.12 23:46:18 ~ 23:48:40) 
öncelikle yapma! vücuduna yazık sonra pişman olacaksın. yok illa yapıcam diyorsan devam et:

kilo alamayan sporcuların kullandığı ''gainer''lar var , bak protein tozu değil, karıştırma.

mesela bu: www.protein7.com

bol bol karbonhidrat içerir çok hızlı kilo alabilirsin. hem de sıvı olduğu için daha kolay olur tüketmesi. zaten kullanırken göreceksin içinden deterjan küreği gibi ölçü kabı çıkacak.

gurbetteymişsin muhtemelen orda daha ucuzdur. servisinde 1250 cal var suyla karıştırdığında bile. ki 55 kilo hareketsiz bir adamın günlük kalori ihtiyacı 1500-1800 cal falan sen düşün yani.

yine de 5 günde 5 kilo alman pek mümkün gözükmüyor. :)
  • giderbey  (14.05.12 17:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.