[]

ayakkabı sıktıııı

sevgili duyurucular
ayakkabım ayağımı çok fazla sıktı, çıkaracak durumda da değildim. cuma akşamından beri baş parmağımın tırnağı çok acımakta. napsam da hem acısı geçse hem de ben tırnağım düşecek mi diye düşünmekten kurtulsam?
saygılar.


 
ayakkabının ucunu pırtlat?
tırnaklar uzunsa bi ayar ver?
ince çorap giy?
  • hope ender  (13.05.12 22:34:37) 
lokal anestezik sür
lidokain'in merhem şeklinde olanı vardı ama piyasa adını hatırlamıyorum

  • la noix  (13.05.12 22:36:19) 
şu an çok dokunamıyorum bile :(
lokal anestezik ii fikirmiş, bi de dokunabilirsem süreyim :)

  • exes  (13.05.12 22:38:11 ~ 23:38:55) 
ilik suda beklet?


  • somethinginthewayshemoves  (13.05.12 23:11:06) 
sirkeli bir bezi ayakkabının içine koyup sabaha kadar bekletin.


  • holy diver  (13.05.12 23:29:49) 
sirkeli bez ne işe yarıyor?


  • exes  (13.05.12 23:39:18) 
@exes,
ayakkabıyı açmak için.

www.eksiduyuru.com
  • holy diver  (14.05.12 11:42:15) 
haa teşekkür ederim:)
o sonraki aşama olsun giymeyeceğim o ayakkabıyı bi süre, şimdilik tırnağımın derdine düştüm çok fena :)

  • exes  (14.05.12 11:52:14) 
"ne yapılabilir ya da bir ilacı var mı" diye bir eczaneye telefon edip sorun veya uğrayıp sorun. antibiyotik krem önerebilir diye bilinçsizce tahminde bulunuyorum.


  • holy diver  (14.05.12 12:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.