[]

twitter yardim!

abiler cildirmak uzereyim bu ayni mevzu uzerine dorduncu duyurum. kendi halinde siradan bi twitter kullanicisiyim hicbir linkle falan isim olmaz spam seylere cok dikkat ederim ama gelin gorun ki bi sey bulasti benim hesabima kurtulamiyorum. ne zaman acsam her gun baska baska rus uzantili tipleri follow etmis gorunuyorum. daha kotusu bi suru retweet falan yapmis gorunuyorum. adamlari blockluyorum ertesi gun bi daha bi daha geliyolar 1 aydir falan boyle biktim illaah dedim. benim kontrolumde olmadan listeme giriyolar tweet atiyolar falan bu meretten nasil kurtulucam? herhangi bi seye de tiklamadim etmedim nerden bulamis olabilir? forumlara bulasan spamler gibi ya mutlaka bi kurtulma yontemi olmali daha dun 5 tanesini temizledim bugun gene bi suru retweet'ler falan nasil kurtulucam bu lanet seyden?

onemli: hicbir twitter uygulamasi kullanmiyorum ve ayarlardan email seysini de kapattim


 
şifreni değiştirdin mi? büyük harfli küçük harfli sembollü böyle kompleks bir şifre yaptın mı?


  • cro magnon  (13.05.12 21:49:50) 
şifreni değiştir, kullanıcı adını değiştir bir de öyle dene istersen


  • skywalkeremre  (13.05.12 21:51:55) 
şifreni değiştir


  • naturelist  (13.05.12 21:51:57) 
deniyorum


  • maresalx  (13.05.12 22:14:45) 
applicationlara gir revoke accesslere tıkla


  • gkhnynk  (13.05.12 22:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.