[]

İGDAŞ ın derdi ne?

Saat 15.00 suları gibi oturduğum binadan doğalgaz kokusu gelmeye başladı. Arkadaşlar apartman ara ışığını yakmaya korkacak kadar bi sızıntı vardı. Hemen gidip 187 acili aradım ve?
Ve telefona meşguldeydi, oda olmadı bunların fatihteki ana merkezlerini aradım ve?
Onada cevap veren olmadı. En sonunda ANADOLU YAKASI İGDAŞ ı aradım.
Arayan kişi, "Fazla gaz kokusu vermişler, biraz ölçüyü kaçırmışlar, siz evinizdeki pencereleri açın bişi olmaz geçer"

Ya ben hayatımda böyle bişi görmedim. Gördüm bunu bugün gördüm.

Oha diyorum, Yazık diyorum, Yazıklar olsun diyorum. Bu kadarmı ucuz lan bu hayat?

Ya benim evim gerçekten gaz kaçağı varsa napıcam? o an hakkatende gaz kaçağı olsa...
Ne olucak?

 
evinizde gaz kaçağı olursa o saattin orda kesme vanası var onu kesin. hala geliyorsa apartmanın girişinde kutunun orda ya da kapının orda ana kesme vanası vardır onu kesin igdaş'ı aramadan bunları yapın. igdaş normalde pek gecikmez hatta bu 187 konusunda çok hassaslardır.


  • yazar kasa  (23.09.08 17:39:44) 
Haber sitelerinde bir sürü haber var bunun hakkında.

Gaz kokusu dediği şey, doğalgazın normalde kokusuz olmasından kaynaklanan bişey. Kaçak falan olduğu zaman anlaşılsın diye koku karıştırıyorlar. Onu fazla kaçırdıklarını iddia ediyorlar.
  • harzem  (24.09.08 00:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.