[]

duyurucular, logo önerisi

selamlar.
çeyiz işi yapan ismi "şahin kardeşler çeyiz evi" olan ufak bir atölyemiz var.
bu atölyenin sitesinde ve poşet broşür vs lerinde kullanılacak logo önerisi yardımı alabilir miyiz acaba.
illa içinde şahin olmasına gerek yok, oladabilir.
çeyizci olduğu belli olabilecek ve kadınların dikkatini çekebilecek şeyler olabilir.

dileyen tarif edebilir, dileyen paint bile olsa çizebilir, dileyen profesyonel yardımcı olabilir...

görüşleriniz için teşekkür ediyorum şimdiden
edit: resimdeki örnek de hoşumuza gitti.
edit2: bu arada blog sitemiz şöyle merak eden sahinkardeslerceyizevi.blogspot.com

 
resimdeki şahin kardeşler'i küçültüp, çeyiz evi'ni büyütün. kırmızı olan dış konturleri mavi ya da koyu pembe yapın.

daha iyi olur sanki.
  • sen git ben geliyorum  (13.05.12 13:18:11) 
@tavşan kanı olmayan çay

abi bence de basit olmalı; ama hitap ettiği kitleyi göz önünde bulundurmak gerek. carrefour'un gizli c'sini ya da ziraat bankası'nın başağını görmesini bekleyeceğimiz bir kitle yok karşıda. çoğunlukla 50 yaş üstü, "kızımın düğününden önce çeyize şunu da koyalım" diyecek kadınlar var. logoda sadelikten çok, ne olduğunu anlatmak gerek. kocaman ÇEYİZ EVİ yazmak bile yeterli bir logo bence.
  • sen git ben geliyorum  (13.05.12 13:24:03) 
dediğiniz gibi büyük ve kurumsal bir şirket değil, küçük bir atölyeden bahsediyoruz. isimden ziyade öncelikle çeyizci olduğunun bilinmesi önemli.
tabi ufaktan diğer çeyizcilerden ayrılıp isim ile hitap edilmesi için ürün tesliminde kullanacağımız poşetlerde, kart ve broşürlerde kullanacağız. ilerde sitede.

  • vaktiyle iyi biriydi  (13.05.12 13:28:46) 
logo-isim-iş alanı uyum içinde olmalı. "şahin kardeşler" çeyiz işi için biraz hırçın duruyor. logo içinse hedef kitle ev hanımı 30 yaş üstü varsayarsak (çeyiz dizen anne, babanne diye düşündüm) analojik yaklaşarak ev biçiminde çeyiz ürünü resmedilmesi gibi bi logo olabilir.

koyduğun görsel sadece pembe-kırmızıdan kurtarıyor. bi de siyah düşün mesela nasıl farkediyor.
  • perloneth  (13.05.12 13:34:53) 
Bencede basit olmamalı, iskandinav minimalizmi ile çeyiz evi logosu istenen kitleyi cekemez bence. Şahin kardeşler yerine çeyiz evi daha on planda olmalı bence birde.


  • utkucbkc  (13.05.12 14:27:54) 
yukarudakilereden etkilenerek "şahkar" olabilir. logo da sadece şahinin gagası olsun mesela. ama kafası değil gagası. bir ince danteli işliyor gibi bir gaga da fena olmaz.


  • ground  (13.05.12 15:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.