[]

galatasaray, cl

selam, futboldan bıkıp nefret edenlerden özür diliyorum önce,

galatasaray 4. torbaya düştü mü cl'de, soru budur.

teşekkürler.

 
standingde 60a kadar düşmüşüz, 3. torba zor heralde 60dan eh.


  • lanc  (13.05.12 03:25:19) 
bir mucize olmazsa 4. torbadan girecek. direkt grup elemesine katilan 22 takim var. galatasaray uefa siralamasina gore bu ekipler arasinda 19-20-21nci olacak. (Dortmund'tan iyiyiz. fransa ve danimarka ligi bitmedi. Eger direkt gruplara katilma hakki elde ederlerse Montpellier ve FC Nordsjaelland'tan da iyiyiz.)

kalan 5 takim sampiyonlardan geliyor. burada bizden yuksek sadece basel ve anderlecht. 0-2 takim buradan gelir.

kalan 5 takim ise daha iyi liglerin 2-3-4nculerinin kapismasi sonrasi geliyor. burayi hesaplamak biraz karisik.

3. torbadan girmek icin en kotu ihtimalle uefa siralamasina gore sampiyonlar ligindeki takimlar arasinda en iyi 24ncu takim olmasi lazim. bunun icin de elemelerde bizden daha iyi durumda olan en az 6 takimin elenmesi gerek. 4 daha iyi takim icin kontenjan.(fransa veya danimarka'dan bir fire verecegimizi dusunursek.) gece gece isim yoktu neyse bununla ugrastim.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.05.12 03:59:59 ~ 04:02:23) 
çelsi kupayı kazanırsa 23 ekip olacak direkt katılan.


  • modada modayi takip eden adam  (13.05.12 05:10:22) 
doğru o zaman anderlecht direkt katılma hakkı elde ediyor. ancak premier ligi 4. sırada şampiyon ligi ön eleme oynayacak bir ingiliz takımı ise uefa'ya gitmek zorunda kalıyor. gene aynı hesap gibi çünkü zaten ingilizler kolay kolay ön elemede elenmez.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.05.12 06:37:06) 
valla liverpool şampiyon olduğunda 5 ingiliz takımı gitmişti şl'ye.


  • modada modayi takip eden adam  (13.05.12 17:48:32) 
evet ama statu degisti diye biliyorum.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.05.12 22:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.