[]

LCD TV alacağım, tavsiye.

82 ekran lcd tv almak istiyorum fiyatı da çok pahalı olmamalı 600 ilâ 750 tl verebilirim.

led'e gerek yok. tv'yi almaktaki amacım ise euro 2012'yi 37 ekran tüplü tv'de izlememek, film izlemek ve wii oynamak. altyazılı filmlerimi oynatacak bir usb girişi olması, vga, hdmi girişleri olması yeterli yani.


 
750 tlye led yok zaten. philips veya samsung (belki philips bulamayabilirsiniz ama) olmadı lg alın herhangi bir tv işinizi görür. altyazıları göstermiyor çoğu ucuz tv. hdmi mutlaka oluyor. seçecek birşey yok. dediğim markalardan bütçe+kredi kartı uyumu+görsel zevk = alışveriş.


  • ben smyrna  (13.05.12 00:27:40) 
Anneler gününde mutfak için Philips 32 inç LCD PFL3606 aldım. Teknosanın turuncu indiriminde 750 tl idi.

Senin istediğin özellikleri kapsıyor. Full HD, HDMI girişi var, USB den film oynatıyor ve altyazılarda türkçe karakter sıkıntısı yok.

www.hepsiburada.com
  • antidote  (13.05.12 11:25:27 ~ 11:27:22) 
o paraya günaanı alamassın ,eğer kaliteli bişey istiyosan tabi.yok plazma şartı yok diyosan.lcd heryerde dolu.ama görüntü iyi değil,çakal çukal tvler dolu piyasada.öneri 1000liraüstü çıkarsan panasonic ve LG önerilir.bol şans


  • Sourlimes  (13.05.12 17:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.