[]

Ankara Milli Piyango Anadolu Lisesi'ne Nasıl Giderim?

Çayyolu'nda oturuyorum, Eskişehir Yolu üzerinden araba ile gideceğim. Okulun adresi Uğur Mumcu Cad. Koza Sokak No. 46 G.O.P. imiş. Hiç bildiğim bir yer değil. Yolu tarif edebilir misiniz?

Teşekkürler...


 
şimdi köroğlu var ya... şu tepesinde vinç olan otelin falan olduğu. oraya git. yani eskişehir yolundan kızılaya gelirken akayda "esat" diyen tarafa git. sonra esattan nenehatuna çık. sonra nenehatunda o otelin ordan köroğluna gir. sağ taraftaki yokuşlardan çıktığında 2. ya da 3. aralarda koza sokak vardır. köroğlunun paraleli işte.


  • soujiro  (12.05.12 23:41:18) 
Bir şekilde uğurmumcu caddesine çıkmanız lazım. benim önerim
1-eskişehir youlndan konya yoluna
2-konya yolundan çetin emeç caddesine
3-çetin emeç caddesinin sonunda polis evini geçip hoşdere caddesine
4-hoşdere caddesinin sonunda atakulenin önünden köşk'e doğru devam
5- köşkü geçince zaten uğur mumcu caddesidir. epey gidip sanırım mcdonalds'ı geçince bir şekilde sağ arka taraftaki paralel sokağa gçemeniz lazım. o kısmı tam bilemiyorum.

hoşdere caddesine demniz kuvvetleri komutanlığının oradaki dikmen caddesinden de çıkabilirsiniz, size kalmış.
  • firez  (12.05.12 23:44:12) 
Atatürk bulvarından gelirken, cinnaha devam eder yani sağdan alt geçite girerseniz, cinnahı tırmandıktan sonra yolun sonunda soldan devam edin. köşkün yanından geçiyor olacaksınız. sonra köşkün duvarının bittiği yerden sağa dönün, bir süre devam edin. bi yerden sonra sol tarafınızda lojmanlar göreceksiniz, ordan lojmanların ortasına girer gibi sola döneceksiniz. sonra yolu takip edin sola sağa tekrar sola kıvrılacaktır(yol ayrımlarında sola dönmeyin yolu takip edin). bir iki dakikalık bir yolculuktan sonra milli piyango lisesi sağınızda kalacaktır.


  • bipolar  (12.05.12 23:47:13) 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...


  • marcelle  (12.05.12 23:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.