[]

prezi sunumunu indirme

bu prezi sunumlarını bilgisayara indirmek mümkün mü? flash olarak ama, pez dosyası olarak değil, eskiden grafi2000 animasyonları vardı butona basıyoduk başlıyodu falan, onun gibi?




 
pdf olarak print sekmesinden indiriliyor. ama flash mümkün mü bilemiyorum.


  • tahret muslugu  (12.05.12 19:29:12) 
özel değilse link verin deneyelim. ben hiç bitmiş sunumu ile karşılaşmadım.


  • ben smyrna  (12.05.12 19:43:42) 
bitirmedim sunumu bi baktım neler yapılabilir diye. eğer dediğim tarzda indirme yöntemi varsa kullanışlı olur ama böyle online kullanmaya güvenemiyor insan.


  • k4l3m  (12.05.12 20:47:25) 
indiriliyor. prezi portable var sayfanın en altında. onu kurman lazım. bulamazsan sor anlatırım.


  • lepetitprince  (12.05.12 20:53:19) 
nasıl kullandığından bağımsız olarak, mümkün. tez sunumumu öyle yaptım ben bilgisayardan.

ama şöyle bir durum var; ücretsiz kullanıyorsan bilgisayara indirdiğin hali üzerinde oynama yapamıyorsun. parayı bastırıp üyelik, ilgili program falan halledersen doğrudan bilgisayarın üzerinde internetten bağımsız olarak oynaşabiliyorsun kendisiyle. bir de ücretsiz sunumların herkese açık oluyor, ücretli kullanıcısıysan onlayn olanları da paylaşmayabiliyorsun pek ala.
  • supercalifragilisticexpialidocious  (12.05.12 21:30:01) 
export to portable prezi diyince oluyormuş, baya iyi o zaman. 160 dolar pahalı ama, biraz daha ucuz olsa alınabilir. ya da olur mu bilmiyorum ama 8-10 kişi ortak alıp kullanabilir belki.


  • k4l3m  (12.05.12 23:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.