[]

digiturk web tv

bugünkü derbi icin cok kararsizim. küfür, kalabalik vs. dolayısıyla dısarda izlemek yerine evimde izleyeyim diyorum. ama digiturk web tv'ye güvenemiyorum. sizce ne yapmalı? aşırı yoğunluk sebebiyle yayinin gitme ihtimali nedir? (hatırlarsanız 2-2'lik fb-gs derbisinde yayın yoktu.)




 
evde yayın olsa bile o bikaç saniyelik geç gelme hadisesi can sıkabilir. millet gol diye bağırır, sen tam sevinemezsin...

buna razıysan bence link bul izle evde, paran da cebinde kalsın.
  • jangara  (12.05.12 14:49:07) 
şimdiye kadar en kıytırık sakin derbilerde bile sistem hep göçmüş. şampiyonluk maçında da paranı alıp sinire sardıklarıyla kalacaklar. dışarıda izlemek en iyisi.


  • homo sapiens gotgobekus  (12.05.12 14:51:25) 
@jangara, evet o dediğin doğru ama ev carşıya yakın değil zaten. görüntü geç bile gelse öncesini bilmediğimiz için sıkıntı yok.

@homo sapiens gotgobekus (üşenmeden yazdım), o dediğine katılmıyorum. uzun zamandır herhangi bir sorun yaşamadım ben. hem görüntü net, hem de donma vs. olmadı hiç. ama yine de güvenemiyor insan.
  • lionel andres  (12.05.12 15:02:14) 
@sahterolex, 1 yıldır web tv üyesiyim ben. 8 mbit net ile sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu. evet süper final maçlarında full hd ve sorunsuz izledik tüm maçları. ama bu maç başka. umarım senin dediğin gibi olur ama bi konuda ayrılıyorum senden. 2-2'lik maçta 5 dk değil 90 dk yayın yoktu. daha doğrusu yokmuş. hatta özür niyetine premier lig maçlarını o günden bu yana ücretsiz veriyor digiturk.


  • lionel andres  (12.05.12 15:07:52) 
tekrar soru açıp ortalığı batırmayalım. görüntü kalitesi nasıl peki? tv'ye bağlayıp izlesek görüntü kalitesi nasıl olur?


  • blackdog  (12.05.12 15:31:24) 
görüntü kalitesi son maçlarda süper. ben her maçı tv'ye bağlayarak izliyorum. sorunsuz net bir şekilde.


  • lionel andres  (12.05.12 15:57:05) 
Macin fiyati 25 dolar mi gercekten?


  • digital mind  (12.05.12 16:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.