[]

sennheiser hd-201 hd-202 arasındaki kararsızlık

sennheiser hd-201 fiyat olarak hd-202'den 30-40 lira daha ucuz 100 lira barajım vardı ancak hd-202 nin internette baslarda daha iyi ancak öteki sesleri arkaplana attığı ancak hd-201 in ses konusunda daha dengeli ancak baslarda kötü olduğu söyleniyor. tip ve konfor olarak hd-201 daha önde gibi görünüyor.

şimdi 201'i ben bilgisayarda-evde kullanmak için alıyorum ancak müzik de dinlemek istiyorum bu kulaklıkla. daha önce kaliteli bir headset almadığım için farkı sizlere soruyorum. hd-201 kullananlar nasıl bilirsiniz bu kulaklığı? parayı basıp 202 mi almalı ne yapmalı?


 
201 kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten güzel ama en büyük dezavantajı kablosu 3 metre. sokakta bazen muzik dinlemek icin alıyorum ama arkadaş bi görsen toplamasam katliam çıkarıcak resmen. 202yi bilmiyorum ama :)


  • GibsonRules  (12.05.12 14:12:08) 
1 yıldır 201 kullanıyorum aşırı memnunum. 202 hakkında fikrim yok fakat 201 her anlamda doyuruyor beni, doğru tercih olur.


  • mr rosebud  (12.05.12 14:51:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.