[]

Sevgiliniz doğru kişi değilse ne yapıyorsunuz

Kızla tanışıp muhabbet ettiniz bir süre, sonra sevgili oldunuz. Birkaç ay geçti iyi güzel, öyle kavga dırdır olmuyor fazla, anca ara sıra. Ama kız sizden farklı ya da size uygun değil. Nebileyim;

- Sen evde oturmak istersin o dışarı çıkmak ister.
- Senin birkaç arkadaşın var ama çok sağlam kankaların, onun bisürü arkadaşı var ve hepsine yetişmeye çalışır.
- Sen tembelsin ve kız seni teşvik etsin istersin, kız senden fazla uyur.
- Küstahlık gibi olmasın ama, sen ondan daha zekisindir, bazı şeyleri kavrayamaması koyar biraz.
- Sen zaman ve para bakımından tutumlusun ama o umursamaz.
.
.
.

Gibi bisürü farklılığı sezinlersin, ne yaparsın? Bir de eski sevgilide bu özelliklerin çoğu düzgün olmasına rağmen sen terk ettiğin için hem kıyaslar hem kahrolursun ufaktan. Hani seks falan da var, şimdi ayrılsan dur yeni sevgili arama derdi filan... Ama yani bu işin de sonu yok muhtemelen, eninde sonunda bitecek gibi. E ilişki uzadıkça da, farklılıklar olsa bile bağlanıyor insan ya da 1-2 sene geçince ayrılmak istemeye yüzü olmuyor. Ne gibi bir yol izlersiniz?

Şöyle etrafı kolaçan edip yeni fırsat çıkınca ayrılmak mı? O da hoş değil, sevgilim varken gidip başka kızların niyetini yoklamak bile sadakatsizlik neticede...

Yani o kadar da mühim değil ama anlatın bakalım. Sabaha tiklerinizi atar, cevap veririm.

 
nüfuzuna al ayrıl olm bu ayrılmak ne denli zor geliyor insanımızı mutlu değilsen anlaşamıyorsan ay-r-ı-l


  • stayout  (12.05.12 06:12:44) 
reyiz önce mazinin rehavetini bi üstünden at, dönüp baktığında olumlu mevzuları hatırlaman beyninin puştluğu. belli ki kısa süreli bir ilişki dönücek ortada, ona göre ayar ver, tecrübenin her türlüsü muhteşem bak, yapmadıklarını yap, demediklerini de, insanları tanı. o esnada yakınlaştığın ilk hatuna doğru yanaşmaya bak. gerisi gelir zaten.


  • Dr. Kissingher  (12.05.12 06:17:17 ~ 06:17:43) 
Genelde konuşup sıkıntılı olan halleri düzeltmeye çalışırım fakat nedense sürekli can çıkar huy çıkmaz mesajını alırım ilahi bir şekilde. o Yüzden ayrıl


  • celik comak  (12.05.12 08:26:54) 
benim durumun aynısı !


  • asil123  (12.05.12 08:30:59) 
Bir kere eski sevgiliye aklın gitmese daha iyi olur tabii. Adı üstünde ''eski''.
Yenisiyle de durum konuşulup düzeltilebilir gibi değilse ayrıl derim.
En azından iki sevgilin olmuş, buradan sevgili bulma konusunda başarısız bir insan olmadığını anlıyorum.
  • tanterosa  (12.05.12 08:43:04) 
seviyorsan devam et, sevmiyorsan ayrıl.
aşk abi bu ortak iş kurmuyorsunuz ki:)

  • Puk4y  (12.05.12 09:48:47) 
hocam suan net bir sekilde kiz ne yaparsa yapsin gozune battigi bir noktaya gelmissin. muhtemelen uzun suredir icinde tutuyosun baya canini sikiyo artik en ufak bi sey bile sinir bozucu olabiliyor.

eger tahmin ettigim durumdaysan ayril. dusunme
  • Mandos  (12.05.12 10:48:56) 
yanımda biri olsun diye devam ediyosan hiç etme.


  • xvyz  (12.05.12 11:43:05) 
Haklısınız gençler genel olarak. "Düzeltmeye uğraş ama olmayacaksa da ayrıl".

Gerçi benim durumumda hiç problem değil bu aslında şu an. Çünkü bundan birkaç ay sonra mezun olup gideceğim buralardan. O zaman zaten ayrılacağız muhtemelen, o da tahmin ediyordur. Şimdi zaten sınavlar içinde filan hiç ayrılıkla uğraşamam, biraz daha devam etsin böyle.

Ama ben genel olarak merak etmiştim biraz; doğru kişi olmadığını anladığın anda ayrılacaksan bazı şeyleri kaçırmış oluyorsun hayatta. E bir noktada da bitmesi gerekiyorsa o 'bir nokta' ne zaman olmalı?

Eski sevgilimle birbirimizi deli gibi seviyorduk ve çok iyi anlaşıyorduk ama devam etsek ileride büyük sorunlar olacağını biliyordum, mantığımı kullanıp severken terk ettim. Ama işte onunla bir yıl birlikte olmuştuk; iyi anlaştığımız için de bağlandık ve ayrılık acı dolu oldu. Bu yeni sevgiliye kadar acı içindeydim. Şimdi hala ara sıra düşünüyorum.

Onda da ayrılık "şehirden gidişim"e denk gelmişti. Sanırım olmayacağında, ayrılmak için başka geçerli sebepleri bekliyorum ve değerlendiriyorum ben.
  • long live rock n roll  (12.05.12 12:54:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.