[]

ev hediyesi

mrblar
yeni evlenen bir arkadşımın evine ev görme hediyesi şeysi alıcam öyle borcam,kahve fincanı gibi klasik şeylerde almak istemiyorum birde ekşi duyuru ahalisinden tavsiye aliyimm dedimm?????



 
Doğrudan kendisine sorun ve ihtiyacı olan bir şey alın.
Bizdeki 34 likör kadehi gibi olmasın..

  • pitcheuse  (11.05.12 15:52:23) 
arkadaşımın evinde hem tartı hem saat olan bir ürün gördüm, çok hoşuma gitmişti.


  • bitter cikolata  (11.05.12 15:53:33) 
küçük ev aletleri iyidir. mesela arkadaşım bana şu elektrikli el süpürgelerinden almıştı hala kullandıkça yad ederim.


  • homo sapiens gotgobekus  (11.05.12 15:55:37) 
duvar saati,
şık bir tablo (esselerde bile satılıyor)
zarif çerçeveli bir ayna.
  • balik kraker  (11.05.12 15:57:21) 
(bkz: borcam)
asşldkaslşd

  • sanal hayvan  (11.05.12 16:00:08) 
kendisine soruncada arkads gurur yapıyor hiçbişey alma isyemiyorum falan diye o yüzden bende kararsız kaldım balık için kremit iyi fikirmiş acaba saksıda bir bitki mi lasam diyorum çiçek falan


  • runlolarunn  (11.05.12 16:14:08) 
Ben şuna da bayılırdım;
www.akakce.com

  • pitcheuse  (11.05.12 16:48:59) 
her eve lazım paspas al. bildiğin kapı paspası da olur evin içinde tuvalete banyoya atmalık setlerden de olur. oranj turanj değil de böyle mat bi renk kap git. gayet kullanışlı.

tablo saat süs iyi hoş da senin zevkinle onun zevki bir mi?
  • cecilia  (11.05.12 16:52:11) 
karaca 91 parça çatal kaşık bıçak takımı al


  • blackmail  (11.05.12 17:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.