[]

göz enfeksiyonlu kediler

Selamlar,
Oturduğum sokakta (istanbul-beşiktaş-darphane) gözleri kapanmak üzere olan üç yavru var.
Hepsi gri renkte ve çok tatlilar. Anneleri de var ama bakmıyor sanırım.
Ben ancak mama alıp hergün besleyebiliyorum ancak bunlarla özel olarak ilgilenebilmem mümkün değil. zaten moloz yığını gibi bir yere yuvalamış annesi, yavrular tırsıp hemen tahtaların arasına kaçışıyor.. Özel bakıma ihtiyaçları var. Şişli belediyesine yazdım kliniğinizde ilgilenir misiniz diye? Bu gidişle ölecek hepsi ama böyle gözümün önünde hiçbişey yapamaz durumda kalmak çok kötü. O yüzden buraya yazıyorum.
Nereye yazabilirim başka??? Çünkü hergün gözlerinin silinip ilgilenilmesi lazım, veterinere götüreyim aşı yapsın bıraksın gibi bir durum değil. Bunların üçünün de veterinerde ücretli bakımını da üstlenemem uzun süre.

Biz zaten kedi arıyoruz bu gariplerden birini alalım biz iyileştiririz de diyen varsa yazsın lütfen. Buraya resimlerini koyamadım ama hepsi de kül grisi üçüz gibiler. Böyle evimin dibinde işkence çekerek yaşamalarını görmek çok üzücü:((

 
beşiktaş'ta nerdesin tam olarak? çırağan caddesi üzerinde emniyetin orda barınak var, iki de veteriner var ilgilenebilirler.


  • oceanborn  (10.05.12 22:06:53) 
Günde bir kere bile asitborik (%5'lik) solüsyonla silip (eczanelere yaptırabilirsin,ucuz bir solüsyon) Terramycin merhem sürsen kurtarırsın. Bence önce güvenini kazan minilerin sonra da temizlige basla. Belediyenin oradaki barınak ise içerisi enfeksiyonlu kedi dolu oldugu için yatıya kedi kabul etmiyorlar diye biliyorum ,yine de telefonlasmakta fayda var.


  • maral  (10.05.12 22:20:24 ~ 22:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.