[]

Biletix Maç bileti

biletix.com dan baktım az önce fenerbahçe-galatasaray biletleri

11 Mayıs 2012 Cuma günü saat 10:00'da biletler genel satışa çıkacaktır. diye yazıyor. ben daha önce biletixten bilet almadım bu işin rajonu nasıldır

yani cuma günü


Bilet dağıtımı sadece aşağıdaki Biletix gişelerinden yapılacaktır:

İSTANBUL
Kartal Migros
Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Kadıköy Ada Kültür
Şükrü Saracoğlu Stadı Migros Yanı
Forum İstanbul
Beylikdüzü Carrefour Tobacco Shop
Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Merter MMM Migros

burdaki yerlerden alabilir miyim?

bide Bilet satışları sadece www.biletix.com internet sitesi üzerinden yapılacaktır. diye yazıyor

 
Genel satışa çıktığında bileti internetten kredi kartıyla alıyorsun. Sonra da sana verilen kod ile beraber belirtilen biletix gişelerinden birine gidip bileti alıyorsun.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (10.05.12 01:47:40 ~ 01:49:09) 
diyelimki biletler genel satışa kadar kaldı. kredi kartı olmadan gişeye gidip alamıyor muyum?


  • xxfastboy  (10.05.12 01:54:22) 
"Bilet satışları sadece www.biletix.com internet sitesi üzerinden yapılacaktır." yazıyormuş dediğinize göre. Böyle yazıyorsa gişeden satış olmaz. Sadece kod ile beraber gidip alabilirsiniz demektir.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (10.05.12 01:56:00) 
bu arada çok ümitlenmeyin Fenercell ve Taraftar kart sahipleri tüketir o biletleri %0.1 ihtimal genel satışa bilet kalması.


  • skywalkeremre  (10.05.12 01:59:49) 
%0.1 ihtimal varsa şanslısın demektir. ayrıca evet. gişeye gidip "abi bana bilet" dersen olmaz. biletix.com'dan alacaksın biletini. sonra sana referans numarası verecekler. o numarayla birlikte biletini teslim alabilirsin.


  • lionel andres  (10.05.12 02:28:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.