[]

Okan Bayülgen'i arayan kadınlar

Okan Bayülgen, programına telefonla katılan bayanların selamlarına cevap vermiyor, komplimanlarına nazik bir şekilde teşekkür etmiyor ve neredeyse her telefon bağlantısında oldukça saçma bir Southpark sessizliği oluşuyor.

Programlarını çok fazla takip etmiyorum ama sanırım sadece kadınların telefonlarını alıyorlar. Madem böyle bir durum var neden böyle kaba bir karşılık veriyor? Madem kadınlar böyle aşağılanıyorlar, neden buna katlanarak insanlık onurlarını ayaklar altına alarak böyle saçma karşılığı göze alıyorlar?

Neyi kaçırıyorum? Problem bende mi yoksa dengesizlik programı izleyen kadınlarda mı?

 
kadın milleti hocam her zamanki halleri takma kafana. *iklemezsen kralsın işte her daim.


  • enedwaith  (10.05.12 00:13:07) 
seyirci için. Şimdi sen okan bayülgenin kızlara öyle davranmasından rahatsız oluyorsun, ama emin ol kızların konuşmasına izin verse, bu seni daha çok rahatsız eder. Seyirci, sunucunun övüldüğü bir programdan haz etmez, okan bayülgen iyi yapıyor bence.


  • Harpp  (10.05.12 00:19:40) 
@leman lemon
Öyle empati lazım değil bana. Ne o kadar onursuz yetiştirildim ne de o kadar kaba.

  • vito andolini  (10.05.12 00:19:49) 
Erdal Özyağcılar, Sultan filminde elinden atmaması gereken bir kartı erkenden çıkarırken şöyle diyor "İskambilde bile karıya tahammülüm yok."
aklıma gelmişken aktarayım istedim. okan bayülgen de bu sistemi benimseyip prim yapıyor biraz, gerçi onu arayanlar da mal: "okaağğn yaaa" hay okan siksin seni.

  • sanal hayvan  (10.05.12 00:20:48) 
bende sadece kadınları bağlıyorlar diye düşünüyordum ama erkekleri de bağlıyorlar şahit oldum,genelde cevap vermediği kadınların yas aralığı 18-25 yas arası biraz salak olanlar,gerizekalica muhabbet ediyorlar

yoksa yaşlı teyzelerimizle mantıklı Olgun guzel sorular soran kadınlarla gayet sevgi saygı çerçevesi icinde konusuyor
  • Bysb  (10.05.12 00:38:47) 
@leman lemon
adamın her programını takip etmiyorum, ayda 1-2 defa denk gelirsem, konu da ilgimi çekerse izliyorum. sıkı bir takipçisi değilim ama bu durum uzun zamandır dikkatimi çeken bir ayrıntıydı. gergin de değilim aslında (gerçekten). hani insanın başkası adına utandığı durumlar olur ya, benimki de o misal. o yüzden sormak istedim. az önce arayan siz miydiniz yoksa? :)

  • vito andolini  (10.05.12 00:38:58) 
normal insanla normal konuştuğuna da şahit oldum. ama bazen faka basıyor tabi. faka basmak: to step on fuck?


  • kediebesi  (10.05.12 00:53:07 ~ 00:53:53) 
Problem değil de, hala anlamadınız şu durumu.(Yani bunu birçok kişi söylüyor sadece size söylemiyorum.) Cuma ve cumartesi akşamları yaptığı programlar tamamen popüler kültür.İzlensin diye kasıtlı olarak o kişiler alınıyor yayına.Sadece kadın alınmıyor bakın, sadece ciddi olmayan ve gereksiz şeyler söyleyecek olan kadınlar bağlanıyor.Salı, çarşamba ve perşembe ise ciddi program yapılıyor ve söyleyecek ciddi şeyleri olan kişiler (kadın-erkek) alınıyor yayına.Tamam siz o sessizlikten hoşlanmıyor olabilirsiniz, ancak ne yazık ki izlenen şey o.


  • grgn  (10.05.12 01:08:30) 
orayı arayan kadınlar aşağılanacak kadınlar. %1 lik kısmını tenzih ederim. muhabbetlerine 1 dakika dayanamıyorum, kanal değiştiriyorum. arayıp başarınızı neye borçlusunuz diye soran bir zeka, gerisini sen hesap et.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (10.05.12 07:58:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.