[]

kafepi'de çalışmak hakkında

selamlar sevgili duyuru lejyonerleri;

var mı böyle bir deneyiminiz ? sözleşme denen bir şey imzalanıyor mu ? işe giriş / çıkış nasıldır ? " aga ben 3 ay para biriktiricem sonra tamamım. " kafasını kaldırabilir mi ? ne verirler / nedir ne değildir ? işte bol soru işaretli sorularınızdan sizde ekleyip cevaplayabilirsiniz. maksat bilgi edinme. teşekkürler.


 
sözlükte birisi gerçek yüzünü yazmıştı bunların ama moderasyon silmiş. şimdi mesaj attım cevap gelirse iletirim buradan.


  • kompisko  (09.05.12 17:01:49) 
var bir sürü çalışan arkadaşım. günlük 60 lira gibi birşey alıyordu garsonlar. hayvan gibi çalıştırıyorlar seni 14 saati geçtiği oluyor. sözleşme gibi birşey yok arkadaşım bırakmıştı tık diye. ama cidden çok yoruyorlar.


  • jjwa  (09.05.12 17:12:28) 
alayı fahişe evladı. net.


  • nezaretten taharet  (09.05.12 18:12:05) 
kesin calisma. baska yere gir.


  • groovettyn  (09.05.12 18:19:55) 
ben çalıştım 2.5 yıl. ama baya oluyor işi bırakalı (2.5 sene falan da bırakalı olmuş). öyle bi şey imzalamıyorsun. paranı gün çıkışı verirler, ertesi gün ben gelmiyorum dediğinde peki derler o konuda bi sorun yok. ben o zaman için iyi alıyordum günlük 40 lira + 25 lira falan da tip. şimdi iyice artmıştır. ama tip işleri en son baya karışıktı. hedefin sadece para kazanmaksa kazanırsın ama burnundan gelir o dönem. parası hariç zor iş. normal bi kafenin 2 katına yakın alıyorsun günde ama işte gel de sor. bence daha normal bi yerde daha az paraya kafan rahat çalış.


  • bleda rua  (09.05.12 18:22:44 ~ 18:25:51) 
bleda rua: "ertesi gün gelmiyorum" derken " işi bırakıyorum " anlamında mı ? yoksa " yarın işim var gelemeyeceğim " falan anlamında mı bleda ?


  • qurant  (09.05.12 19:10:50) 
işi bırakıyorum anlamında. çünkü haftalık program yapılıyor, diğer hafta hangi günler çalışacağın belirleniyor haftasonundan.

not: zamanın ötesindekiler'de uzunca bir yazım var kafe pi ile ilgili, üşenmezsen bi oku.
  • bleda rua  (09.05.12 19:25:16 ~ 19:36:54) 
geçen haftasonu ahırkapıda hıdrellez kutlaması vardı. dilek duvarındaki bir kağıtta şu yazıyordu. ''kafe pi kapansın'' gerisini düşünmek bile istemiyorum.


  • hepiniz oleceksiniz  (09.05.12 21:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.