[]

hatırlanamayan zeki - metin'li film... galiba.

70'li yıllardan olsa gerek. kendisine dair hatırladıklarım:

bir kadın var, laz olabilir. çirkin gibi, kocaman beni var. kara çarşaf giyiyor. sanırım zeki - metin bunu kaçırıp eski ve köhne köşkümsü bir mekanda (eski türk filmlerinde hatırladığımız) ev hapsine alıyor. kızın ailesi ve bu evi savunan zeki - metin arasında meydan muharebesi tarzında bir savaş oluşuyor. sahne şu: taraflardan biri diğeri tarafı hortumla suluyor, diğer taraf da bir kapıyı kendilerine siper edinip ileri geri gidiyor ve bu sahne yaklaşık beş dakika bu şekilde devam ediyor. çirkin kız da sonra açılıp saçılıyor ve güzel bir şey olduğu ortaya çıkıyor gibi gibi gibi.

evet, zor soru.

 
mavi boncuk. emel sayın.


  • ben smyrna  (09.05.12 10:19:51) 
filmin adını bilmiyorum ama mavi boncuk değil kesinlikle.

mavi boncukta emel sayın direkt emel sayın olarak oynuyor ve kaçırılıyor. o filmdeki emel sayına da çirkin kadın diyosanız, allahın şerri üzerinizde olsun.
  • halanne  (09.05.12 10:56:47) 
değil.


  • sanat guresi  (09.05.12 14:35:22) 
aklıma bir detay daha geldi. bu kaçırılan kadına yemek yapacaklardı sanırım, zeki olsa gerek, deterjanlı tavuk gibi şeyler yapmıştı böyle etrafa saça saça. tam bir hengame.

öztürk serengil de olabilir filmde.

bu aktrisin adına ulaşabilsem aslında bir şeyler çıkacak ama... yetmişli yıllardan, böyle esmercene bir kadındı. kafamdaki görüntüsü de net değil ki be ya.
  • sanat guresi  (09.05.12 21:43:14 ~ 21:51:20) 
doğrudur.

parçaları dağınık dağınık da olsa bir yerlerden çıkıyor, ama o koca benli kadın çıkmadı hiçbir yerden. horoz nuri'ye baktım orada da yoktu sanki, var mı?
  • sanat guresi  (09.05.12 23:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.