[]

asma kilit kendi kendini açar mı?

şimdi üç sene önce taktığım ve bu süre boyunca hiç sorun çıkarmayan iki asma kilitten bahsediyoruz, dışarıdaki demirlerin kilidi, bunlardan birini kendi kendine açılmış buldum, uzun süre kapatmaya uğraştım olmadı, zeytinyağı sıvı savun ve voodoo gibi yöntemlerle kendi kendine açılmamış olanı zor da olsa kapatıyorum, gerçi yerinde denemedim, elde alıştırmaya çalışıyorum, bu kilitleri sadece bu kış kullanmadım hiç, bu süre içinde hiç açılmadıkları için pas tutmuş olabilirler mi?

öneriler çözümler?


 
bir kere açılan şey yine açılır. değerli bir şeyi korumuyorlar anlaıdğım kadarıyla ama yine de riskli. değiştirin derim.


  • sen git ben geliyorum  (08.05.12 16:25:42) 
beni koruyorlar yahu, ben değersiz miyim? :D


  • deliberte  (08.05.12 16:38:37) 
ben 2 ataçla açıyorum hacı onları. şifrelileri var bak onlar iyi, zor açılıyolar:)

edit: bu arada soruna cevap vermeyi unuttum, evet açar. ben çok gördüm kendi kendisini açanı, değiştir onu sen.
  • blackmail  (08.05.12 16:40:21 ~ 16:46:14) 
yuma marka gövdesi sarı prinç rengi olanlardan alırsan açılmaz. uyduruk çin malı kilitleri başına herşey gelebilir.


  • orpheus  (08.05.12 16:54:35 ~ 16:55:09) 
Hay Allah! Geç gördüm, kale kilit aldım, anahtarları ev anahtarı gibi böyle, yanlış mı yabtım :/


  • deliberte  (08.05.12 22:51:37) 
kale de çok iyi bir markadır. sorun çıkarmaz.


  • orpheus  (09.05.12 12:07:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.