[]

Beyoğlu'ndaki Ösym sınav merkezi?

Aday giriş sistemi için şifremi sınav merkezinden almam gerekiyor, Beyoğlu'nda bir tane var gözüküyor ama yerini mapsten bakmama rağmen bulamadım, nerde kalıyor?

İSTANBUL/BEYOĞLU Yrd.Doç.Dr Ömer GÜL ÖSYM Beyoğlu Sınav Merkezi Eski Büyükdere Cad. No:3 (212)2691194 (212)2691195


 
her hangi bir liseden temin edebilirsin.


  • yatagants  (08.05.12 15:42:42) 
eğer bulamazsanız ve vakit de sınırlıysa üsküdar'daki çok rahat ulaşılabilen bir yerde. iskeleden yürüyerek beş dakikada. oraya gidin.

onun dışında mükemmel bir insan olduğum için verilen telefonları arayıp öğrenecem şimdi. az bekleyin...
  • sen git ben geliyorum  (08.05.12 15:46:15) 
edit: aradım. dediler ki orada beyoğlu yazıyor ama biz beyoğlu'nda değiliz. biz bu civardaki semtlere -beşiktaş, şişli, kağıthane vs- bakıyoruz o yüzden beyoğlu bolgesi olarak geçiyor... bana bunu dedi amca. yerleri de

4. levent metro durağı yanı. safir avm ile yan yanaymis.
  • sen git ben geliyorum  (08.05.12 15:49:16) 
sen git ben geliyorum, çok teşekkür ederim yardımın için! (tick yetmedi)


  • tempor  (08.05.12 15:53:37) 
safir'in ordaki, yani bu 4. levent'teki zaten ösym'nin istanbul genel merkezi.

onun dışındaki yerlerden de alabilirsin. diğer arkadaşın dediği gibi üsküdar'dakine benzer bir sürü yer de var. ben vefa'dan almıştım geçenlerde.
  • yasakani  (08.05.12 20:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.