[]

Bavul Hazırlama Sorusu

Selamlar.

100. defa bavul hazırlıyorum hala öğrenemedim şu işi. En alta montları ceketleri falan mı koyuyoruz ? Ayakkabılar nereye koyuluyor ? Neyi nereye koyacağız yeri en verimli şekilde kullanmak için ?


 
www.youtube.com
yanda daha bi sürü video var fikir edinirsin.

  • kediebesi  (08.05.12 00:36:36 ~ 00:37:34) 
Ablamı çağırıyorum o hallediyor ben de böyle ama abla yoksa çıkarma sırasına göre hatırladığım kadarıyla en dipte ayakkabı vs orta kat gömlek, pantalon vs en üstte montlar iç çamaşırlar ve çoraplarda ara boşluklara sıkıştırılmış halde oluyordu.

not: oha bunun da youtube videosunu yapmışlar, şu internet süper bir şey bazen lan :)
  • lunedor  (08.05.12 00:37:11 ~ 00:37:55) 
ceketi montu kapatmadan evvel en üste çok katlamadan, uzunlamasına yatır, ki kırışmasın. ayakkabıları da valizi dik tuttuğun zaman yukarıda kalacak, yani üzerine yük binmeyecek yere, içine gazete yumağı, vs sokup da koy. hatta deri ayakkabı falansa bence eline al. ezilince çirkin oluyo ya, sanki 1 sene eskimiş gibi oluyor. :/


  • trachemys scripta elegans  (08.05.12 00:37:48) 
trachemys scripta elegans'e ek olarak;

iç çamaşırlarını, çoraplarını rulo yapıp ayakkabının içine koyabilirsin. hem yerden tasarruf hem ayakkabılarının şekillerinin bozulmamasına yardımcı olur.
  • orange coffee  (08.05.12 00:41:51) 
Buradan nasıl anlatabilirim bilemediğim için sana tek bir yöntem söyleyeyim; her şeyi koyduktan sonra üzerine oturarak kapa bavulu :) eh biraz da zıpla tabii.


  • gail  (08.05.12 00:45:10) 
iç çamaşırımı asla ayakkabı içine sokmamm..ıyy!


  • Barbunya2  (08.05.12 01:31:11) 
iç çamaşırları ve çoraplarını ayakkabıların içine koyma, olası bir hastalık kapma riskiyle karşı karşıya kalmak istemiyorsan. ayrıca hijyenik açıdan... mesela kıyafetleri çok katlamadan koyabilirsin, yani mesela tişört koyacaksın demi, en alta o tişörtü ser. kıyafetleri sererek koy. çok daha fazla kıyafet alıyor. montları falan en üste koy.ayakkabıları da hijyenik olması açısından poşet içinde elbette. valizin üst veya yan gözleri varsa ayakkabıları oralara sığdırabilirsin. ya da en üste koysan da olur bence.kıyafetlerin üstüne koymak istiyorsan hepsini sererek yerleştirdikten sonra araya büyükçe bir poşet koy üstlerini kapatacak şekilde. üstüne de ayakkabı falan filan.


  • asyamaris  (08.05.12 02:21:59) 
bence en önemlisi gereksiz katlamalardan kaçın. ne kadar katlarsan o kadar yer kaybediyorsun unutma. tshirtler'in serilmesi buradan geliyor.


  • burfak  (08.05.12 02:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.