[]

avengers öncesi filmler

Genşler selam,

Avengers filmine gitmeden önce izlenmesi gereken filmler hangileri? bir isimlerini sıralasak? 9gagde bunla ilgili bir post vardı ama bulamadım. Kısaca mal gibi direk avengers izlemeden önce bu filmleri izlemek istiyorum.


 
iron man 1 - 2
hulk 1-2
thor
captain america
tabi unuttum ama x-men origins ve first class da listene ekle kesinlikle.
  • angelofdeath  (07.05.12 17:22:51 ~ 17:25:13) 
tam olarak sıra şöyle:

Iron Man
The Incredible Hulk
Iron Man 2
Thor
Captain America: The First Avenger

x-men'lerin zerre alakası yok. hulk cephesinde de hulk 1-2 diye bir şey yok. "The Incredible Hulk" isimli film bu seriyle alakalı. bide 2003 yapımı film var arkadaş hulk 1 diye ona demiş herhalde ama o bu seriyle alakalı değil.
  • hmm peki  (07.05.12 17:32:03 ~ 17:32:34) 
Aslında tüm filmleri izlemene gerek yok. Belki kötü adamdan dolayı Thor'u izlersen iyi olur ama Iron Man'i izlemiş olmak bana bir şey katmadı mesela bu filmi izlerken.


  • Prestige  (07.05.12 17:47:59) 
gaza gelip izlemeden gitmeyin. thor, captain america en azından iron man ilk filmi


  • fukka  (07.05.12 17:50:57 ~ 17:51:38) 
lord of the rings'i de izle gitmeden :) en azından karakterlerini bil :P

thor'u özellikle izle, onun ikinci filmi gibi olmuş biraz :)
  • fakyoras  (07.05.12 18:06:25) 
Iron Man & Iron Man 2
The Incredible Hulk
Thor
Captain America: The First Avenger

Bence mutlaka yukarıdaki 5 filmi izle, sonra The Avengers'ı izle. Sıralaması karışık olsa da olur. O 5 filmi izleyip The Avengers'a geçersen o zaman tüm karakterlere aşina olursun.
  • deckard  (07.05.12 18:57:52) 
eger bu yukarida sayilanlarin hepsini izlemene ragmen begenmezsen cak bir beslik.


  • entrapmen  (07.05.12 19:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.