[]

Metrobüs nereye kadar yapıldı? [ Avcılar istikameti ]

Metrobüs Avcılar'ın neresine kadar yapıldı? Ambarlı'ya gitmeyi planlıyorum da...
Metrobüs'e yakın mıdır orası? İndikten sonra çok yürümem gerekir mi?

*Ambarlı Muhtarlığı veya Ambarlı Camii varmış sanırım gideceğim yerde.

 
Metrobusün ilk durağı Avcılar'ın hemen girişi oluyor. İstanbul Üniversitesinin önü yani. İner inmez hemen orada kırmızı şapkalı Ambarlı yazan minibüslere binersen muhtarlığa çok yakın Ambarlı Merkezde inebilirsin. Oradan sadece bir kaç adım atman yeterli. Minibüse binmek daha mantıklı zira yürümek istersen biraz mesafe var Avcılar'ın girişinden Ambarlıya. Aşağı yukarı 10-15 dakika kadar bir yürüme mesafesi.


  • villeneuve  (20.09.08 15:45:05) 
muhtarlığın önüne kadar gitmiyor @sirrikadem2 son durakta inersin karşıya gecersin trafiğe kapalı cadde den yürürsün biraz sosyal olun.


  • imparatorolmayikolaymisandin  (20.09.08 16:07:21) 
metrobüsün son durağında inip 141, 76B, 76O gibi "ambarlı siteler" otobüslerinden birine binmeli, ve birinden "muhtarlığa en yakın yerde inmek istiyorum, haber verir misiniz" diye rica etmelisiniz. ambarlı ilkokulu durağından bir sonraki duraktır, bim filan vardır, garip, amorf bir heykel/anıt vardır orada.


  • actionary  (20.09.08 23:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.