[]

d.e.ü de okuyorum harc yatırmayı unuttum

evet başlıktan da anlaşılabileceği gibi, gectiğimiz hafta yatması gereken harcı yatırmadım. ne yapmam gerekiyor? başıma büyük işler açılır mı?




 
yuzde bilmem kac cezali yatirirsiniz, bi sey olmaz. ogrenci islerinin sayfasinda falan yazmiyor mu odemeler?


  • osuruklu  (20.09.08 14:27:19) 
e kaydı yapamadın o zaman? haftaya falan da halledebiliyorsun galiba. bi öğrenci işlerine koş hemen


  • x factor  (20.09.08 14:29:13) 
evet kaydı yaptırmadım. şu an izmir dışında olduğum için de öğrenci işlerine gitmem mümkün değil. yani okuldan fln atılmıyorum demi? :P ,bi şekilde halloluyor mu?


  • nerdeyim ben  (20.09.08 14:37:26) 
paranı pazartesi mutlaka yatır. öğrenci işlerini ara! büyük ihtimal mazeret kaydı yapman gerek. neden geç kaldığını açıklayan bir dilekçe yazmalısın. kabul etmemeleri gibi bir durum da var, ona göre yaz. bu durumu ispatlar belge de isteyebilirler...
yalnız kabul ederlerse, netten kayıt yapmana izin vermeyebilirler, izmir de ol...

  • theunforguven  (20.09.08 16:17:11) 
valla hiç bişi olacğını sanmam. en azından sakarya üniversitesinde öyle idi. ceza filan bile ödemiyordun hatta. adamlar para alıyo bide ceza mı kesecekler. belki paran yoktu canım olamaz mı canını mı alacaklar. bizim ünide ilk hafta ekle sil muhabbeti olurdu. internetten yapılan yanlış seçimleri düzeltmek, açılmayan derslern yerine yenilerini almak..vs için. hiç kayıt yapmamış adamlar o hafta istedikleri dersi takır takır alıyorlardı. harcı da o zaman yatırabiliodun sanırım.

belki bi dilekçe yazman gerekebilir neden geç yatırdığına ve işleminin yapılmasına dair ama tabi okula bağlı. öğrenci işlerini araman en mantıklı çözüm için rahat olsun ama ;)
  • kojiro  (20.09.08 16:37:03) 
neredeyse tüm bölümlerde kayıtlar çarşambaya kadar uzatıldı, sistem ellerinde patladığı için. bi daha bakın bence, süresi geçmemiş olabilir.


  • skaarj  (21.09.08 01:28:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.