[]

Fizibilite raporu nedir? Nasıl Hazırlanır

Selam duyurunun muhteşem insanları. Ne yazık ki kahrolası bir ödev almış bulunmaktayım. hayali bir televizyon kanalı kurmak için bir fizibilite raporu çıkarmam gerekiyor. ancak bu nedir, nasıl yapılır, hiç bir fikrim yok. bilgisi olan beni aydınlatsa, şu ödevin altından kalksak. sonra ona bi yemek ısmarlasam falan, hayat daha güzel olsa nasıl olur?




 
teknik, finansal, hukuki, iktisadi raporlar hazırlanıyor işletme ekonomisi dersinden öğrendiğim kadarıyla. ama bu dedğim fizibilite etüdü işletme kurmak için yapılıyordu. alakası var mı bilmiyorum senin konunla.


bossibilite.wordpress.com
  • rony  (06.05.12 17:11:11 ~ 17:19:09) 
selam kardeşim. önce bir piyasa araştırması yapacaksın. diğer tv kanallarında durum nedir, yatırım yaparsan bunun sana dönüşü nasıl olur, piyasadaki hedeflediğin yer nedir, karlılık oranı nedir bunlara bakacaksın. ondan sonra neler gereklidir, hangi araç gereç gereklidir, nasıl bir bina tipi gereklidir onlara bakacaksın. google fizibilite raporu.pdf yazsan anlarsın zaten konuyu. ayrıcı yök'ün sitesine üye ol, oradan da fizibilite ile ilgili birçok döküman bulabilirsin. kolay gelsin


  • sndnzr  (06.05.12 17:30:14) 
@rony evet onların hepsini istiyor adam. hayır çok da alakasız istediği ödev.

@sndnzr araştırıyorum teşekkür ederim
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (06.05.12 17:48:18 ~ 17:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.