[]

Konut Kredisi Erken Ödeme

Merhaba,
Örneğin 100bin tl lik bir kredim var 1500 tl lik taksitlerle ödüyorum 120 ay vadeli...
atıyorum 2. yılda ben toplu ödeme yaptım.
Düşüş oluyor mu ?
Ya da atıyorum 3. yılda kalan borcu toplu ödeyince indirim oluyor mu ?
erken ödemede nasıl bir prosedür var ?
teşekküler.

 
sana bir ödeme tablosu vermişlerdir. aylık taksitlerin karşısında:

anapara + faiz = aylık ödeme

şeklinde.

krediyi kapatmaya karar verdiğinde ödediğin "anapara"ları topla, 100 bin liradan çıkar. kalan rakama da "erken kapatma cezası" ekledin mi tamamdır . bu ceza %2 civarında bir şeydir.
  • unbeknown the black  (05.05.12 20:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.