[]

şekersiz nescafe ve diyet

arada bir canım nescafe çekiyor. ara öğünlerin birinde şu şekersiz olanlarından bi tane içsem yanına da eti form yesem diyete çok zararı olur mu?

arada bi dediğim haftada bi ya da 2 haftada bi falan.

şekersiz 2si1 arada diyor ama içindekilere baktığımda glikoz şurubu olduğu yazıyor. o yüzden sorayım dedim aslında.

 
Bir şey olmaz. Hatta türk kahvesi daha da makbul olur

eti formu salla onun yerine çiğ/taze kuru yemiş ye 1 avuç, fınbdık yer fıstığı ceviz badem vb, çok daha doyurucu ve sağlıklı olur=)
  • efrasiyab87  (05.05.12 19:50:41) 
Süt tozu kısmında kalori var ama salla gitsin.

Not: 7 ayda 90 kilodan 60 kiloya düşmüş bir er kişi olarak söyledim bunu sana...
  • yatagants  (05.05.12 19:56:18) 
formu bilmemde şekersiz kahveden bir şey olmaz. Yalnız 2si bi arada falan olmasın, sırf kahve ve suyla hiçbişi olmaz. Emin ol alıştıktan sonra şeker koyunca şerbet gibi geliyor zaten tadı, o yüzden şekersiz-sütsüz sade kahve candır.


  • Harpp  (05.05.12 20:09:07) 
ikisi bir arada hiç kullanma ama bu şekilde tadı acı geliyorsa da süt eklemeni tavsiye ederim.


  • rare  (05.05.12 21:01:03) 
en güzeli türk kahvesi ya da sütlü kahve. ama nescafe de çok zararlı bir şey değil (türk kahvesi ve filtre kahvenin selülit azaltıcı etkisi var)

süt tozu yerine süt ilave edin ama az olsun. yani kupanın yarısı süt olmasın.
  • la noix  (05.05.12 21:20:54) 
sütsüz şekersiz nescafe içerseniz metabolizma hızınızı arttıracağından kilo verme durumunuza yardımcı bile olur.


  • turangue  (06.05.12 03:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.