[]

Kanye West - Monster

Arkaplanda biri daha söylüyor bir şeyler kim o ? wikipedia ya baktım yazmıyor orada da Coachellada daha belirgin ;

2:45 gibi nooo yada oooooo i crossed the line diyor sanırım veya lightlı bir şey ama kesinlikle biyerde i'm headed home diyor
not: justin vernon değil, kanye west değil
youtu.be

burda da albüm versiyonu parçanın;
06:05de başlıyor aynı şekilde noououoo :D

youtu.be

edit: Rick ross mu acaba ? ama videodaki adamın sesi daha bi buğulu
www.youtube.com

 
justin vernon, autotune.


  • norwegian wood  (04.05.12 20:58:54) 
@norwegian justin değil eminim.

edit: sorduğum kişide hatta autotune kullanılmamış, bu justinin o tonlarda söylediği şöyle bir şey var

youtu.be

benziyor ama değil gibi,
  • utkucbkc  (04.05.12 21:02:10 ~ 21:07:01) 
rick ross olmalı o. şarkıda credited olarak geçiyor ve o kısım dışında pek sesini ayıramadım ben.
adam çok tarzı dışı takılmış bu şarkıda, bi iki rick ross videosuna daha baktım da linki görünce sorudaki, aman yarebbi bi ürperdim.
neyse, işte kendi tarzı dışında bi şarkıda söylemiş ve tarzı dışında bi vokal kullanmış, üzerindeki hafif oynamaları da katınca, sonuç ondan farklı geliyordur kulağa diyorum ben.
  • recollect me darling  (04.05.12 22:20:31) 
@recollect me darling bu başı rick ross aslında, sanmıyorum o olduğunuda, gerçi buraya attığım video dışında dinlemedim kendisini.

www.dailymotion.com

Bitch, I'm a monster....
  • utkucbkc  (04.05.12 22:36:36) 
hmm evet ya doğru diyorsun baştaki o, ama ben hala o adamdan o sondaki gibi bi ses çıkabileceğine inanıyorum, konuşma/rap sesiyle gırtlak/kafa sesi(terminolojiyi çok iyi bilmiyorum bunlar doğru kelime mi emin değilim) böyle farklı olabilir. ama emin değilim tabi.
bi de bu kadar adamla bi şarkıda çalışıp sonra en sonda iki vokal yapsın diye farklı bi eleman sokmazlar şarkıya diye düşünüyorum ondan.
rick ross'un rap dışı söylediği bi şarkı aradım lakin bulamadım.
o yüzden %100 rick ross'tur diye kafa tutamıyorum bence o'dur diyebiliyorum sadece..
  • recollect me darling  (04.05.12 22:43:37 ~ 22:45:03) 
@recollect me darling iki vokal yapsın diye tüm müzik piyasasını all of the lights'ın sonuna çağırdı adam :D kanye'nin müzikleri böyle genelde, olabilir. eski bir şarkıdanda olabilir tamamen özel yeni kayıtta, söyleyen adam zaten kilolu ve siyahi belli :D rick ross'a uyuyor bu tanım, seside benzer ama sanmıyorum hala o olduğuna.

www.youtube.com
  • utkucbkc  (04.05.12 22:50:15) 
charlie wilson olma ihtimali kuvvetli


  • friezy  (04.05.12 23:00:00) 
:D ya eyvallah çağırdı da ünlüleri çağırdı.
bu şarkıda adı geçen bu kadar ünlü varken alakasız birini getirip iki "noo.. ooo" dedirtmez demek istedim ben. rick'ten başkası da değil diye rick'tir dedim.
ama kanye'le konuşma şansını elde etmedikçe seni ikna edebilecek bir şey söyleyebileceğimi düşünmüyorum utku, napalım hayat..
bulursan haber ver bari ben de merak ettim.
  • recollect me darling  (04.05.12 23:00:01) 
friezy haklı sanırım.


  • recollect me darling  (04.05.12 23:05:13) 
@friezy doğru sanırım google'a yazınca şöyle çıkıyor seside tuttu. :D çok teşekkürler

Kanye West - Monster [f/ Bon Iver, Charlie Wilson]

budur :D
  • utkucbkc  (04.05.12 23:09:26) 
kesinlikle charlie wilson. wikipediada monsterda yer aldığı yazıyor. zaten o şarkıda yer aldığı belirtilenler arasında o sesi çıkartabilecek bir tek charlie wilson var.

edit: rica ederim :)
  • friezy  (04.05.12 23:10:01 ~ 23:10:34) 
kesinlikle haklısın friezy.
iki 'noo.. ooo' diyor diye adamın adı geçmemiş şarkıda.

  • recollect me darling  (04.05.12 23:11:03) 
booklet'e bile adını koymamışlar :S

hiphop-n-more.com
  • utkucbkc  (04.05.12 23:16:56) 
all of lights'ta duymuştum buna benzer bir ses baktım charlie wilson her ikisindede -her ne kadar booklet belirtmesede- yer almış.


  • friezy  (04.05.12 23:18:42 ~ 23:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.