[]

atmden zarfla ödeme

bugün bir alışveriş merkezinde hsbc atmsinden advantage kartıma zarfla 120 ytl yatırdım.ama zarfa sadece parayı koydum,oysa bir de bana verilen bir fişi koymam gerekiyormuş.fişte benim hesap numaram falan var.şimdi bu fiş olmadan benim 120 ytl tarihe mi karıştı yoksa bu işi halletmenin bir yolu var mıdır?müşteri hizmetlerini aradım yarın bir daha arayın kontrol edelim dedi ama yarına kadar kanser olurum giden paramın ardından ben şahsen.bir de yarına kalırsa iş sonradan halledilemez gibime geliyor.




 
zarfa fis olayini bilmiyordum lakin para hicbir zaman yok olmaz kanimca.
zira sayim yapilir ve para fazlasi ortaya cikar her seferinde.
ve sizin islem yapma saatiniz onlarin bilgisayarlarinda kayitli.

paraniza el koyamazlar yani merak etmeyin.

bundan 3-4 sene once bankamatikten para cekerken karti aldim ama parayi unutmustum. parayi makine geri cekmisti. ve sayimdan sonra geri almistim.

---

simdi soyle bi ayni durumlar var mi diye arastirdim
bi kac kotu ornek de var

www.turkhukuksitesi.com

en iyisi bankaci arkadasima direk sorayim.
  • la traviata  (19.09.08 12:27:14 ~ 12:37:39) 
para yine hesabınıza yatar merak etmeyin.


  • chavezding  (19.09.08 13:04:38) 
siz onları bu konuda bilgilendirin fazla çıkan para hesabınıza yatar. benim de paramı atm yutup işlem başarısız demişti ertesi gün düzeltildi.


  • montreal  (19.09.08 13:14:44) 
ben defalarca bu sekilde para yatırdım ustelik hsbc ye..sorun olmuyor, rahat olabilirsiniz


  • lurgee  (19.09.08 14:00:03) 
zarfa koyulan fiş sadece doğrulama içindir. yani fiş 100 ytl içindeki para ise 50 ytl olduğunda hesabınıza 100ytl yatmaz.

ayrıca o para ertesi gün hesabınıza da geçmez çünkü şube atm'si değil yatırdığınız yer ve o atmler haftanın belirli günleri saha ekibi tarafından ziyaret edilir ve merkeze geldiklerinde hesabınıza yatış olur.

ayrıca o para kasetlerini 2 kişi birlikte açar, sayar eder felan. yaptığınız bütün işlemler ise siz fiş alın almayın journal'e yazılır. böyleken böyle işte içinizi ferah tutun ve bundan sonra cash-in makineleri kullanın ki para hemen hesabınıza geçsin:))
  • kafa radyo  (19.09.08 14:14:40) 
evet bir 5 dk yürüseydim şubenin atmsinden direk yatıracaktım üşendim ve cezamı buldum :)
müşteri hizmetleri sorun çıkmaz,pazartesi arayın kontrol edelim yine de diyor,içim rahatladı.

  • aynali  (19.09.08 14:22:44) 
bildigim kadariyla makine zarfi alirken zarfin uzerine de yapilan islemle ilgili bilgilari yaziyor.


  • fdegir  (19.09.08 17:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.