[]

Süt zehirlenmeleri

Sevgili okul sütleri akıl küpleri,

Devlet en basitinden süt dağıtırken bile bu kadar çocuğu hastanelik ettiyse ilerde nükleer santral falan kurulurken neler olur acaba ?

"Dün birçok ilde öğrencilerin ''okul sütü" nedeniyle hastanelik olmalarının ardından bugün de farklı illerde süt içen bazı öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, "Süt dağıtım programına devam edeceğiz. Veliler bize inanmalı ve güvenmeliler" dedi."

CNNTurk'ten alıntı.

Artık veliler size nasıl güvenecek ki ? Yakın zamanda devlet süt dağıtımını çocuklar içmiyor diye bırakır mı acaba ?

 
devlet bizimki de dahil sorunlu bir yapı kanımca, bizimkinin ilk vukuatı değil, ben kendisinin kurumlarına hiç de itibar etmem. dağıltılsa da almamalılardı ta en başından, bundan sonra da almamalılar


  • rn  (04.05.12 09:09:29) 
  • patik  (04.05.12 09:21:04) 
Çocuğum olsa almasına izin vermezdim. Bu devlete güvenilmez arkadaş.


  • beholderrulez  (04.05.12 09:37:59) 
konuyu pek bilmiyorum ama tahmin yürütüyorum.

uzun ömürlü süt dağıtıyorlar, beş günlük sütü da hafta başı dağıtıyorlar diyelim. sütleri güneş altında bırakıyorlar ya okullar, ya da son kullanma tarihi çok yaklaşmış sütler bunlar. dandik dost sütü alıyorum da normal dolapta -buzdolabı değil- açılmamış olarak 2 hafta duruyor da bu sütler 5 gün duramıyorsa taze değildir ya da saklanma koşulları berbattır. bu kadar basit bir konuda kalkıp "bize güvenin" demeleri ayıp zaten. neyinize güvenelim pastörize değil uht sütü bile dağıtmayı beceremediniz.
  • pokerface  (04.05.12 10:10:18) 
aklıma "unicef" in 99 depreminde dağıttığı bayat bisküviler, amerikanın yolladığı skt'i geçmiş ilaçlar geldi.

düşmanın bize yaptığını yapıyorlar resmen
  • neysene  (04.05.12 10:21:32) 
bırakacağını sanmam. çünkü birincil amaç çocuklar süt içsin değil, üretici firmalara(muhtemelen yandaş firmalar) kaynak sağlamak bence. neden bir kişi de çıkıp sütler bozuksa hesabını sorarız demiyor da çocuklar kendi kendilerine zehirlenmiş işte diyor? eğer sen devletsen ve bir mal alımı karşılığında para veriyorsan, aldığın mal da bozuk çıkıyorsa hesabını sorarsın, eğer firma senin kendi firman değilse yada senin bundan çıkarın yoksa.


  • kalimotxo  (04.05.12 19:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.