[]

adres sorusu; küçükbakkalköy

Merdivenköy Sokak Akmar Plaza No: 1 Küçükbakkalköy İstanbul

diye bir adres.

nasıl giderim ben buraya taksim'den, tophane'den, beşiktaş'tan en kolay.

ctesi sabah saatlerinde gidilecek.


teşekkürler...

edit: bursa sütaş'ta staj yapmak istiyorum, sınav için istanbul'Da bu adresi gösterdiler bana. oralarda sütaş falan varsa belki...

 
hmm, 21B yakınından geçiyormuş. Hatta biraz yürüme mesafesiyle Kayışdağı Yoluna da yakın görünüyor ki bu da 319a da binebilirsin demek. Her iki hatda Kadıköy'den kalkıyor, E-5 üzerinden devam ediyor. 21B Beyazevler'den, 319 Bostancı Köprüsünden yukarı Küçükbakkalköy tarafına çıkıyor.

Dolayısıyla, istersen deniz yoluyla Kadıköy'e geçip, oradan bu otobüslere binebilirsin, istersen de Metrobüs'le Uzunçayır/E-5 durağında inip bu iki otobüse binebilirsin ya da Taksim/Beşiktaş kalkışlı 129T ile Göztepe Köprüsü veya Yeni Sahra'da inip yine bu iki otobüsten birine binebilirsin. Çoğunun pek farkı yok ama, sefer yoğunluğu ve trafik derdi olmaması sebebiyle Metrobüs daha avantajlı duruyor.
  • lord esseginziki  (04.05.12 00:58:44 ~ 00:59:39) 
teşekkür ederim. bi de ne kadar sürer aşağı yukarı acep?


  • yasakani  (04.05.12 01:01:36) 
Uzunçayır'dan, ineceğin yere yarım saat bile sürmez aslında, ama trafiğe göre değişir. 9dan sonra gidersen mesela 20 dakkada falan gidebilirsin.

21B hemen sokağın önünden geçiyormuş ama sefer sayısı az 15 dakkada bir falan kalkıyor, onun bekleme süresi uzayabilir. 319lar vızır vızır 5 dakka da bir geçer, google maps yürünmesi gereken mesafeyi 500 metre olarak ölçtü. 319'a da binersen de Küçükbakkalköy durağında inmen gerekli.

Metrobüsle Mecidiyeköy - Uzunçayır, yürüme mesafeleri hariç yine 20-25 dakka sürüyor.
129T fazla trafik olmadan 45-50 dakka olsa da, sabah trafik durumunu hiç bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim, onun süresi çok uzayabilir.
  • lord esseginziki  (04.05.12 01:15:49 ~ 01:16:10) 
bir de Küçükbakkalköy durağından geçen, yine Uzunçayır/Göztepe Köprüsü/Yenisahra'dan binebileceğin 11T, 320A, 19T gibi hatlar da mevcut, 319a alternatif olarak.


  • lord esseginziki  (04.05.12 01:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.