[]

Ders Calisirken Tekno Dinlenir Mi?

selam,
ders calisirken veya baska konsantre gerektiren bi is yaparken sozsuz muzik dinleyin falan diyorlar. tekno, house gibi sozsuz seyler dinleyen ve tavsiye eden var mi, yoksa cok yanlis mantikta miyim?



 
ders çalışırken müzik dinlersen bile ne kadar faydalı olur bilemiyorum. şekil zemin ilişkisi açısından bakarsan ancak birine konsantre olabilirsin. mesela ben serviste konuşmalar olmasına rağmen kitap okuyorum ve hiçbir konuşmayı ve servisteki müziği duymuyorum fakat bazen de müziğe kulağım gidince kitaptan bir şey anlamıyorum.

özet: ya ders ya müzik. seç birini
  • cemallamec  (03.05.12 21:05:47 ~ 21:11:06) 
Dikkat dağılıyor bir süre sonra, dinlenmez bence.


  • daddy  (03.05.12 21:23:31) 
minimal tekno dinlenir, dinliyorum, çok da güzel oluyor. olmadı idm (intelligent dance music) dinle. olmadı autechre dinle, üniversiteyi autechre sayesinde bitiriyorum desem yeridir.


  • passive aggressive  (03.05.12 22:05:32 ~ 22:06:58) 
hersey dinlenir,müzik bi fon sadece gerisi senin konsantrasyonun.

hee bana sosan siktiret onu da

www.youtube.com

bunu dinle.
  • serabetan  (03.05.12 22:14:45) 
Dubstep dinle süper gidiyo.


  • jpsartre  (03.05.12 23:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.